BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.445,81
HABER /  GÜNCEL

Son ses kaydında Erdoğan ve medya bombası!

Yeni sızdırılan ses kayıtlarında Başbakan Erdoğan'ın gazeteci Mehmet Altan ve başörtülü yazar Hidayet Şefkatli Tuksal'ın kovulmasını emrettiği iddia ediliyor.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Başbakan Erdoğan'ın medya ile kurduğu ilişkileri konu alan yeni bir ses kaydı daha yayınlandı. Başbakan ile Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu arasında geçtiği iddia edilen telefon konuşmalarında Star sinin eski baş yazarı Mehmet Altan ile muhafazakar yazarlardan Hidayet Şefkatli Tuksal'ın kovulmasını emrediyor.

ERDOĞAN'DAN BAŞÖRTÜLÜ YAZAR İÇİN "KOVUN" TALİMATI!

Twitter'daki "başcalan" adlı hesaptan sızdırılan kayıtta Başbakan Erdoğan, Karaalioğlu’na "biz bunları sövdürmek için mi burada tutacağız" sözleriyle azarlayarak hükümeti eleştiren yazıları nedeniyle Hidayet Şefkatli Tuksal'ın kovulması talimatını verdiği iddia ediliyor.

MEHMET ALTAN'A "HAYDİ GÜLE GÜLE" TEPKİSİ

Yine "başçalan" adlı hesaptan sızdırılan bir diğer ses kaydında ise Erdoğan’ın Mustafa Karaalioğlu’na Star gazetesinin baş yazarı Mehmet Altan için kovulma emri verdiği görülüyor. Altan'ın kendi sözlerini cımbızlayarak yazı yazdığını ifade eden  Erdoğan'ın “gereği neyse uzatmadan yapılmalı” dediği iddia ediliyor.