BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,74
ALTIN 2.435,76
HABER /  GÜNCEL

İsmailağa liderlerinden Gülen'e beddua çıkışı

İsmailağa Cemaati'nin lideri Abdullah Ustaosmanoğlu'ndan Erdoğan, Gül ve Özer'e dua, Fethullah Gülen'e ise beddua göndermesi geldi.

Abone ol

KAGEP Karadeniz Genç Girişimciler Derneği'nin hafta sonu Bayrampaşa'da yapılan lansman gecesine İsmailağa Cemati'nin önemli isimlerinden Yeşil Cami İlme Hizmet Vakfı Başkanı Abdullah Ustaosmanoğlu katıldı.

Ustaosmanoğlu, Fethullah Gülen'e beddua göndermesi yaparken, Başbakan Erdoğan ve devlet idarecilerine dua etti.

Kürsüye geldiğinde salonda dua istemeyenlerin parmak kaldırmasını isteyen Ustaosmanoğlu, "Bakın 'dua istemeyen var mı' diye sorduk. Hiç kimse parmak kaldırmadı. Peki dua isteyen var mı? dedik. Salonun tamamı parmak kaldırdı. Allah sizden razı olsun. Şurada güzel bir seçim yaptık. Zaten gelecek seçim de yüzde 99 olacak.

Niye yüzde 99 olacak? Çünkü dünyadaki 9 milyara yakın olan nüfusun yaklaşık yüzde 90'ı dua ediyor. Bunların bir kısmı da beddua ediyor. Biz beddua edenlerin yanında da değiliz, tarafında da değiliz. Böyle bir moda da yok. Böyle bir beddua da yok. Eğer bunun sebebini öğrenmek istiyorsanız; hiç bir peygamber böyle beddua etmedi. Allah'ın veli kullarından, alim kullarından hiç kimse böyle bir beddua etmedi. Kitaplarda da böyle bir beddua yok. Yakışıksız hareketlerle beraber beddualar, dolaşır dolaşır dolaşır gider, o bedduları yapan ve o beddulara "amin" diyenlerin başına çöker. Hanesine girer, neslini yok eder. Ve dünya böyle şerli insanların şerrinden muhafaza olunmuş olur." şeklinde konuştu.

SALONDAKİLERLE DUA ETTİ

Daha sonra salondakilere dua etmeye başlayan Ustaosmanoğlu, "Ya Rabbi bizleri saygılı kullarından eyle! Bizi edepli kullarından eyle Ya Rabbi.. Dua eden kullarından eyle Yarabbi, dualara amin diyen kullarından eyle Ya Rabbi! Diğerlerinden etme Ya Rabbi! Rahmet Peygamberi'nin ümmeti olarak biz onlara da dua ediyoruz. Ya Rabbi onlara da dua etme aşkını, duaya inanma aşkını ve hidayetini nasip eyle Ya Rabbi! Cenabı Hak onları da çolukları ve çocuklarıyla bütün imkanlarıyla insafa gelerek tevbe etmelerini nasip eyle Ya Rabbi!" diyerek duasını sürdürdü.

Ustaosmanoğlu, "Bütün dünya Müslüman olsa bizim hiç bir zararımız olmaz. Ama dünyada bir zalim çıksa, bütün dünyayı sarsar, rahatsız eder. Bu yüzden biz zalimlerin yanında bedduacıların yanında ve onların sevgisinde değiliz." dedi.

Devleti yöneten idarecilere de dua eden Ustaosmanoğlu, "Ülkemiz üzerine, milletimiz üzerine, devletimiz üzerine oynanan oyunları def etsin. Hasseten ve çok hasseten Başbakanımıza, Reis-i Cumhurumuza, Diyanet İşleri Başkanımıza, Genelkurmay Başkanımıza, bütün idarecilerimize, bütün belediye başkanlarımıza, hane reislerimize, Cenab-ı Allah sıhhat afiyet ihsan etsin. Barışla huzurla yaşamayı, nimetler içinde yaşamayı nasip etsin" şeklinde duasını sürdürdü.

Ustaosmanoğlu duasının sonunu, "cümle hayırlıların acilen fethi için, cümle şerlilerin def-i için, bedduların kalkarak yerine duaların hakim olması için, duacıların gün be gün güçlenmesi için, bedduacılarında affı mağfiret olarak ıslah olmaları için... Yine dua ediyoruz. Rahmet Peygamberinin ümmetiyiz. Zalimler onu öldürmeyi kalkıyordu. O onlara bile beddua etmiyordu. "Ya Rabbi bunlara da iman nasip eyle. Bunlar Hakkı bilseler bana bu zulmü, eziyeti etmezlerdi" diyordu. Biz de o Peygamberin ümmeti olarak herkese dua ediyoruz, herkese sıhhat diliyoruz, herkese bolluk bereket diliyoruz. Rabbim her türlü sıkıntılardan herkesi muhafaza eylesin." diyerek tamamladı.