BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Sinop'ta piknik dönüşü facia: 3 ölü

Sinop'ta pikniğe giden 3 öğretmen, dönüşte araçlarının denize uçması sonucu hayatlarını kaybetti.

Abone ol
Sinop'ta pikniğe giden 3 öğretmen, dönüşte araçlarının denize uçması sonucu hayatlarını kaybetti. Öğretmenlerin cesetleri bir gün sonra bulundu.
Sinop'un Ayancık ilçesi Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde Bilişim ve Teknoloji öğretmeni olarak görev yapan İlkay Karabal (30) ve Ayancık Öğretmenevi Müdür Yardımcısı 1 çocuk babası Özgür Boyar (36) ile Ayancık Mesleki Eğitim Merkezi'nde Türkçe öğretmeni olan 2 çocuk babası Celalettin Özcanlı (28) dün (cumartesi) piknik yapmak için Çamurca mevkiine gitti.

Burada piknik yapan üç öğretmen, Özgür Boyar'ın kullandığı 55 DA 703 plakalı otomobille gece geri dönerken ilçenin Yalı Mahallesi Gelincik Burnu'nda denize uçtu. Eşi Özgür Boyar'ın akşam eve dönmemesi ve telefonuna da ulaşılamamasından kuşkulanan Özlem Boyar, durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi. Güvenlik güçleri çevrede arama çalışması başlattı. Arama çalışmaları sonucunda Gelincik Burnu'nda Boyar'ın kullandığı otomobilin denize uçtuğu tespit edildi. Boyar ile İlkay Karabal'ın cesetlerine ulaşılırken, Celalettin Özcanlı'nın cesedine ulaşılamadı. Kısa süren arama çalışma sonrası Özcanlı'nın cesedi de bulundu.
Denizden çıkartılan 3 öğretmenin cesedi otopsi yapılmak üzere Ayancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, ölen öğretmenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.