BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,92
ALTIN 2.443,45
HABER /  GÜNCEL

Sinan Oğan'a Bafra'da saldırı girişimi

MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan, Bafra'daki referandum çalışmaları sırasında kendisine yönelik silahlı saldırı girişiminde bulunulduğunu duyurdu. Oğan, saldırganın yakalandığını söylerken korumalarına teşekkür etti.

Abone ol

MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan'a Samsun'un Bafra ilçesinde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Oğan, saldırı girişimini twitter hesabından duyurdu.

Twitter hesabından olay anının videosunu paylaşan Sinan Oğan, saldırganın yakalandığını duyurdu.

Görüntülerde, Sinan Oğan'ın bir işyerine girdiği sırada bir korumanın "Silah var, başkanım silah var" dediği duyuluyor. Bu uyarıyla birlikte yanındaki koruma, çıkmak üzere olan Sinan Oğan'ı yeniden içeriye sokarken, polisler ile zanlılar arasında kısa süren koşuşturma yaşanıyor. 

YAKALANDIĞINI DUYURDU

Bu arada Sinan Oğan, twitter hesabından Bafra'da dünkü saldırı girişimine ilişkin bir kişinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

VALİ ŞAHİN: OLAY ABARTILDI

Samsun Valisi İbrahim Şahin ise şüphelinin yakalandığını ancak herhangi bir suikast girişiminin olmadığını savundu:

“Sinan Oğan’ı korumakla görevli polisler şüphe üzerine bir şahsa yönelmiş, şahsın kaçması ile takibe alınmış, kurusıkı tabancayla birlikte şahıs alınmıştır. Muhasebecide çalışan arkadaşlarını ziyarete gitmiş, merak saiki ile aşağıya inmiştir. Abartıldığı gibi asla bir suikast girişimi söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

İşte o görüntüler;