BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.451,99
HABER /  GÜNCEL

Siirt'te PKK'nın inleri teker teker imha edildi

SİİRT'in Eruh ilçe kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen kış operasyonu kapsamında tespit edilen 6 mağara imha edildi.

Abone ol

SİİRT İl Jandarma Komutanlığınca kış operasyonları kapsamında PKK/KCK bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek ve muhtemel barınma alanlarını imha etmek amacıyla Eruh ilçesi Payamlı köyü kırsalı Şeyhömer Dağı bölgesinde 21-22 Aralık 2018 tarihleri arasında “Şehit Jandarma Onbaşı Bahattin Baştan” operasyonu gerçekleştirildi.

Siirt valiliğinden operasyona ilişkin yapılan açıklamada, “Operasyon kapsamında, 6 adet sığınak/barınak tespit edilmiştir. Bu sığınak/barınaklarda, 4 adet Kalaşnikof silah şarjör kılıfı, 1 adet silah temizliği için pas sökücü, 10 adet kalem pil 2 metre telefon kablosu, 2 adet şemsiye, 1 adet hücum yeleği, 1 adet üzerinde örgütsel ibare bulunan bez parçası, çok sayıda yaşam malzemeleri ile örgütsel dokümanlar geçirilmiştir.

Tespit edilen 6 sığınak/barınak imha edilerek kullanılamaz hale getirilmiş, ele geçirilen malzemelerden delil niteliğini taşıyanlar muhafaza altına alınmış, diğer malzemeler ise Cumhuriyet Savcısının talimatı ile imha edilmiştir" ifadelerine yer verildi. 

PKK'ya ağır darbe! Hepsi bir bir imha edildiPKK'ya ağır darbe! Hepsi bir bir imha edildiPKK'ya ağır darbe! Hepsi bir bir imha edildiPKK'ya ağır darbe! Hepsi bir bir imha edildiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN