BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Siirtli askerden gurur veren sözler!

Dağlıca kırsalında devriye gezen askerler gurur veriyor. Görüntüleri görüp de etkilenmemek mümkün değil.

Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı en zor coğrafyada görev yapan, tam teçhizat ile sürekli operasyon düzenleyen askerler, ailelerine selam söylüyorlar.



Daha önce birçok şehidin verildiği Cilo ve Sat dağları ile Dağlıca olarak adlandırılan bölgede görev yapan askerin moralinin iyi olduğu gözlendi. Gece gündüz görev yapan askerin üzerindeki modern teçhizatlar dikkat çekiyor. Güvenliği elden bırakmayan asker, bölgeyi hem karadan hem de havadan denetim altında tutuyor.

GURURLUYUM

Zırhlı araçlar eşliğinde, yollarda ve dağlarda mayın taraması yapan askerlere havadan da helikopterler destek veriyor. Mayın taraması yapan Sivaslı bir asker, burada görev yaptığım için çok gururlu olduğunu belirterek "Buralarda görev yapmak herkese nasip olmaz. Sivas'taki aileme ve herkese selam söylüyorum" diye mesaj gönderdi.

SİİRTLİ ASKER

Siirtli asker yürürken kameraya "Hepsine çok selam söylüyorum. Çok özledim, az kaldı zaten." diyor.  Aynı asker muhabirin "Memleket nere? sorusuna "Siirt" cevabını veriyor. "Dağlıca'da görev yapmak nasıl bir duygu? Zor mu? " sorusuna da mehmetçik "Güzel.. Vatanın her yeri bizim için aynı. Fark eden bir şey yok." diye konuşuyor..