BIST 10.608
DOLAR 32,22
EURO 35,14
ALTIN 2.427,81
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Amasya'da fen deneyleri kursu tamamlandı

Amasya'da sınıf öğretmenleri ve öğretmen adaylarına yönelik düzenlenen "Basit Araç Gereçlerle Fen Deneyleri ve Günlük Yaşama Etkileri" kursu tamamlandı.

Abone ol

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen ve TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca desteklenen sınıf öğretmenleri ve öğretmen adaylarına yönelik "Basit Araç Gereçlerle Fen Deneyleri ve Günlük Yaşam Etkinlikleri" konulu projeye katılan ve kursu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Törende bir konuşma yapan proje koordinatörü Prof. Dr. Metin Orbay, "Son birkaç yıldır Amasya Üniversitesi'nden birçok projeye TÜBİTAK tarafından destek sağlanıyor. Bu tür projelerle Amasya'da görev yapan öğretmenlerin ve üniversitemizde öğrenim gören öğretmen adaylarının bilgi ve becerileri de artıyor" diye konuştu.

Kursta, Amasya Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç.Dr. Murat Gökdere, Doç.Dr. Feda Öner, Yrd.Doç.Dr. Keziban Orbay, Yrd.Doç.Dr. Arzu Cansaran, Yrd.Doç.Dr. Sevilay Karamustafaoğlu, Yrd.Doç.Dr. Recep Çakır, Yrd.Doç.Dr. Şafak Uluçınar, Yrd.Doç.Dr. Faruk Aylar ve Dr. Önder İdil'de görev alırken, kursu başarıyla tamamlayan 70 kursiyere sertifikaları verildi.

33 yıllık eğitimci Aynur Batur'a sertifikasını Doç. Dr. Feda Öner verdi.