BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Kadınları öyle bir sakladılar ki

Fatih'te fuhuş yaptıkları ve yaptırdıkları iddiasıyla 45'i kadın 49 kişi yakalandı. Fuhuş tacirininin yöntemi şaşırttı.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Aksaray'daki bir eğlence yerinde fuhuş için pazarlık yapıldığı yönünde bilgi alan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliğine bağlı ekipler, müşteri gibi davranarak buradaki kadınlarla pazarlık yaptı.

POLİS MÜŞTERİ KILIĞINDA ANLAŞTI

Eğlence mekanındaki kadınlarla fuhuş karşılığı 200 ile 500 TL arasında anlaşan polis, bunun üzerine dışarıda bekleyen arkadaşlarına telefonla haber vererek operasyonun başlatılmasını sağladı.

22'Sİ TÜRK 45 KADIN

Operasyonu haber alan eğlence yeri sahibi ise oluşturdukları düzenekle zile bastıktan sonra açılan özel bölmelere kadınları gizledi. Gruplar halinde gizli bölmelerde yakalanan 22'si Türk 45 kadın gözaltına alındı. Polis ayrıca eğlence yeri sahibi ve fuhuş yapılması için anlaşılan otelin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 4 kişiyi de yakaladı.

Polis minibüslerine bindirilen bu kişiler, Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Bu kadınlardan 22'sinin Türkler ile evlenerek Türk vatandaşlığına geçtiği, ülkelerinde üniversite mezunu olan diğer 23 kadının ise yabancı uyruklu oldukları için sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne gönderilecekleri öğrenildi.

Diğer 4 kişinin adliyeye sevk edileceği ve haklarında ''fuhşa aracılık etmek'' suçundan işlem yapılmasının sağlanacağı belirtildi.