BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94
HABER /  MAGAZİN

Sevişme sahnesini anlattı

Ahu Türkpençe, Kaybedenler Kulübü'nde, Nejat İşler ile seviştiği sahne hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Hürriyet'ten Ömür Gedik'e konuşan başarılı oyuncu Ahu Türkpençe, Kaybedenler Kulübü'nde, Nejat İşler ile oynadığı sevişme sahnesi hakkında ilk kez konuştu. Birlikte çalıştığı ekibi öven Türkpençe, "Ticari amaçla o görüntüler satılmadı" dedi.

Türkpençe, sevişme sahnelerinin medyaya yansıması ardından nasıl hissettiği yönündeki sorulara şu yanıtı verdi:

Kötü hissetmedim. Tam tersi, ne kadar şanslı ve güvenebileceğim bir ekibim var diye düşündüm o görüntüler çıktığı zaman. Çünkü o sahnelerle ilgili haberler çıktığında film çoktan vizyona girmişti, gösterimdeydi. Belli ki filmden o kareleri fotoğraflayıp haber yapmışlardı, yani bizim ekibimizden ticari amaçla medyaya verilmiş kareler değildi. Kimi zihniyetler film iş yapsın diye bu tür sahneleri vizyona girmeden önce, haber olsun, merak uyandırsın diye kullanıyorlar. Bizim filmde böyle bir şey olmadığı, hatta gündeme bile gelmediği için gurur duydum. Bu bence aynı zamanda yönetmenin işine ne kadar güvendiğini ve oyunculara ne kadar değer verdiğini de gösteriyor. Tolga Örnek bu tür sahnelerle ilgi çekip seyirciyi tavlamaya çalışmayacak kadar yaptığı işin arkasında duran bir yönetmen.

SEKS SATIYOR MU?

Sanmıyorum. Öyle olsaydı bu taktiği kullanarak gösterime giren işlerin gişesi yüksek olurdu. İş samimi ve güzelse, tutar. Yoksa içinde sevişme, öldürme var diye bir işin tutacağına ben inanmıyorum. Dizilerle ilgili ise ne tutar ne tutmaz bilemiyorum ama onun dışında tiyatro ve sinemadan konuşursak, bence işin gerçekliği ve samimiyeti tutma şansını yükseltir.