BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52
HABER /  MEDYA

Serpil Gülşah Yılmaz kimdir aslen nereli?

İşte Benim Stilim birinciliğinin adaylarından Serpil Gülşah Yılmaz kimdir? Gülşah Yılmaz instagram hesabını gizli tutan biri asıl mesleği ise bakın ne?

Abone ol

Gülşah Yılmaz 'ın İşte Benim Stilim yarışmasında kullanılmayan ilk ismi Serpil.. Gülşah Yılmaz İşte Benim Stilim yarışmasında final gecesine kadar gelmeyi başardı. Peki kimdir Gülşah Yılmaz?

İŞTE BENİM STİLİM FİNAL GECESİ KİM KAZANIR?
Hem kişiliği hem de tarzıyla öne çıkan Gülşah Yılmaz, birinciliğin bir numaralı favorisi oldu. SMS oylamasında şansı yüksek görünen Gülşah Yılmaz diğer yarışmacıların taklitlerini yaparak jüriyi hayli eğlendiren bir isim. 

GÜLŞAH YILMAZ ASLEN NERELİ?
serpil-gülşah-yilmaz-kimdir.jpg
32 yaşındaki Gülşah Yılmaz aslen Ardahanlı. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var.

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİLİĞİNİN ADAYI
serpil-gülşah-yilmaz-kimdir.20150612150449.jpg
Gülşah Yılmaz Güzel Sanatlar mezunu olduğu için modaya yakın bir isim. Bunu kıyafetlerine de yansıtmayı bilen Gülşah Yılmaz, Gülşen Bubikoğlu'na benzerliği ile dikkat çekiyor.
gülşap-serpil-yilmaz.jpg
Gülşah Yılmaz İşte Benim Stilim yarışmasında hemen her kıyafetiyle zirveye çıkmayı bildi. İşte Benim Stilim jürisinden olumlu puanlar alan Gülşah Yılmaz birinciliğin en güçlü adayı olarak görülüyor.

GÜLŞAH YILMAZ NERELİ?
gülşah-yilmaz-işte-benim-stilim.jpg
Ardahanlı olan Gülşah Yılmaz'ın bir diğer ilginç özelliği ise iyi bir taklitçi olması. Diğer yarışmacıların klasikleşen hareketlerini çok iyi yakalayan Gülşah Yılmaz 'abartıyla' onları öne çıkartıyor ve jüriyi hayli eğlendiriyor.