BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim birincisi kim kazandı?

'İşte Benim Stilim 3. sezon birincisi kim oldu' sorusu dün gecenin en çok merak edilen konusu oldu. İşte Benim Stilim birincisi Ezgi Ünal oldu. İşte Benim Stilim finali.

Abone ol

İşte Benim Stilim 'de kim kazandı bu dönem yarışmanın birincisi kim oldu sorusunun yanıtını veren final gecesi saat 22.45'te TV8 'de başladı. Ekranlaırn fenomen moda yarışma programı olan 'İşte Benim Stilim'in birincisi SMS oylaması sonucu belirlendi ve sonuçlar gecenin geç saatlerinde açıklandı. Gülşah Yılmaz derecesiyle şoke ederken yarışmanın birincisi Ezgi Ünal oldu.

İşte Benim Stilim yarışması bu sezonun birincisini 12 Haziran final gecesinde belirlendi. İşte Benim Stilim'de yarışmayı kazanan isim 100 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu. Öykü Serter İşte Benim Stilim birincisini canlı yayında noterden teslim aldığı zarftan açıkladı.

İŞTE BENİM STİLİM 3. SEZON BİRİNCİSİ KİM OLDU?
işte-benim-stilim-birincisi-3.-sezonu-kim-kazandi-12-haziran-2015.jpg

İşte Benim Stilim 3. sezon finalinde SMS oylaması sonuçlarına göre birinci , ikinci ve üçüncü olan isimler kimler?
İşte liste;

1. olan isim Ezgi Ünal oldu. Ezgi Ünal 100 bin liralık ödülü kazanıp İşte Benim Stilim 3. sezon birincisi oldu.
2. olan isim Şilan Makal oldu
3. olan isim Çağla Çetinöz oldu
4. olan isim Serpil Gülşah Yılmaz oldu.
5. olan isim Zeynep Karaca oldu

site-benim-stilim-birincisi-kim-oldu-14-haziran.jpeg

'EN STİL' SMS İLE SEÇİLİRSE BÖYLE OLUR
İşte Benim Stilim finalinde yarışmanın en favori ismi 4. olunca herkes şaşkına döndü. İkinci olan Şilan Makal da 'En büyük rakibimiz Gülşah Yılmaz'dı 4. olunca çok şaşırdım" dedi. Ezgi Ünal da aynı şoku yaşadı.
işte-benim-stilim-gülşah-yilmaz-4.-oldu.jpg
İşte Benim Stilim jürisinden İvana Sert 'Ben şoktayım favoriydi' dedi. Nur Yerlitaş 'Şok oldum. Burda son ikiye kalacak 2 isimden birinin Gülşah olabileceğini düşünüyordum. SMS'ler işte" dedi...

İŞTE BENİM STİLİM 'DE BİRİNCİLİĞİN ADAYLARI KİMLERDİ?

GÜLŞAH YILMAZ KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmasındaki birincliğin favori isimlerinin başında Gülşah Yılmaz geliyordu. Gülşah Yılmaz gecenin şoku oldu. Jüri yerine en stile SMS ile karar verilince yarışmanın favori ismi dördüncü oldu.
gülşah-yilmaz-kimdir-işte-benim-stilim.20150612131642.jpg
İşte Benim Stilim'in 'en tarz' yarışmacılarından biri olan Gülşah Yılmaz, taklitleriyle öne çıktı. 32 yaşındaki Gülşah Yılmaz aslen Ardahanlı. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var.

EZGİ ÜNAL KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmacılarından Ezgi Ünal jürinin birinciliğin diğer favori ismiydi. Ezgi Ünal final gecesinde oylama SMS ile olunca ikinci oldu.
ezgi-ünal-kimdir-işte-benim-stilim-birinciliği-.jpg
Ezgi Ünal moda tasarımı üzerine eğitim almış. 26 yaşındaki Ezgi Ünal aslen Ipartalı. Daha önce Alabora isimli bir yarışmada da boy göstermiş.


ÇAĞLA ÇETİNÖZ KİMDİR?
Çağla Çetinöz İşte Benim Stilim'den elenen yarışmacıların yerine 2 hafta önce dahil oldu.
çağla-çetinöz-kimdir-işte-benim-stilim-birincisi.jpg
Bu sezondaki İlbilge Uzun tarzında 'aykırı' giyimiyle öne çıkması beklenen isimdi. Ancak vasatın üstüne çıkamadı. 22 yaşındaki Çağla Çetinöz yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.

ŞİLAN MAKAL KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmasında güzelliği ile ön plana çıkan Şilan Makal şık ama tarz olamayan bir isimdi. İşte Benim Stilim birincisi olması başta jüri olmak üzere herkesi şaşırttı.
şilan-makal-işte-benim-stilim-kizi-kimdir-birinci-mi.jpg
Şilan Makal sezon boyunca şort kombinlerinin ötesinde varlık gösteremedi. Şilan Makal üniversitede Tarih eğitimi almış.

ZEYNEP KARACA KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmasına sonradan dahil olan Zeynep Karaca ortalamanın üstünde bir giyim zevkine sahip değil. Final gecesinde beşinci olması kıvamında bir karardı.

zeynep-karaca-kimdir-işte-benim-stilim.20150612132432.jpg
25 yaşında olan Zeynep Karaca aslen Adıyamanlı. Zeynep Karaca İşte Benim Stilim'de ismini sadece agresifliği ve kavgaları ile gündeme getirebildi.