BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
HABER /  MEDYA

Selvi'den MHP'li Akşener'e destek!

Latif Erdoğan'ın Meral Akşener için ortaya attığı iddialara tepkiler sürüyor. Yenişafak yazarı Abdülkadir Selvi, Akşener'e kefil oldu, iddia sahiplerine ise lanet okudu.

Abone ol

MHP'li Meral Akşener için A Haber'de dile getirilen iddialara tepkiler sürüyor. Akşener'in dava açmaya hazırlandığı iddialara bir tepki de Yenişafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'den geldi. Selvi, Akşener'i uzun zamandır tanıdığını söyledi, o iddia sahiplerine lanet okudu.

Ankara kulisleri MHP'li Meral Akşener için A Haber'de Latif Erdoğan'ın dile getirdiği iddiaları konuşuyor. Akşener'e ardarda destek açıklamaları gelirken en sert tepkiyi ise Yenişafak yazarı Abdülkadir Selvi'den geldi. Selvi, Akşener'i uzun süredir tanıdığını söyledi o iddialar için sert konuştu. İşte Selvi'nin o tweetleri;

- Meral Akşener'i Çilleri'in kadın kolları başkanı ve 28 Şubat'ta bakan olarak tanıdım bazı fikirlerimiz uyuşmasa da çok düzgün bir insandır.

- Meral Akşener 28 Şubat Sürecinde dik duran bir kadındı ona kaset yakıştırması yapanları lânetliyorum O Türk siyasetinin yüzakıdır, onurudur.

- Meral Akşener'i 28 Şubat'tan davacı olmadığı için eleştirmiştim ama o süreçte erkeklerden daha yiğit bir şekilde mücadele etti.

45.20150511203847.jpg 

72023.jpg