BIST 9.923
DOLAR 32,44
EURO 34,81
ALTIN 2.446,94
HABER /  MEDYA

Seda Sayan'ın programında şok kavga

Show TV, izlenme oranlarında bir türlü istediğini elde edemediği Seda Sayan'ın hazırlayıp sunduğu evlilik programında kavga çıktı.

Abone ol
Seda Sayan'ın evlilik programında bu kez kavga çıktı! Sayan'ın, Uğur Arslan ile birlikte sunduğu ve Show TV'de yayınlanan "Evleneceksen Gel" programında, damat adayları birbirine girdi. Show TV yönetimi, kavga sırasında ekranı sansürledi.

Düşük izlenme oranların nedeniyle reyting listesinde bir türlü istediğini elde edemeyen "Evleneceksen Gel" programında damatlar arasında kavga çıktı. Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın birlikte sunduğu Show TV'deki evlilik programında, Bahar ilk olarak Fatih ile görüşme masasına oturmuş, daha sonra da bir diğer damat adayı Derviş ile ilgilendiğini söylemişti.
 
"SEN ADAM OLSAN..."

Bahar'ın bu kararı Fatih'i kızdırınca, diğer damat adayı Derviş'in tepkisine neden oldu. Bahar'ın açıklamalarına sinirlenen Fatih, bazı sözlerin kendisine yönelik olduğunu söyleyince devreye bu kez Derviş girdi. Programda Derviş'in "Adam olsan.." sözlerine Fatih tepki gösterince ikili arasına kavga çıktı. 

DERVİŞ'İN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Bu sözler üzerine Fatih, ayağa kalkarak Derviş'in üzerine yürüdü. Damatlar arasındaki kavgayı stüdyoda bulunan görevliler engellerken, Uğur Arslan Derviş'i tutarak sakinleştirmeye çalıştı. Show TV yönetimi, ikili arasındaki kavgayı sansürleyerek verdi.