BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,23
HABER /  GÜNCEL

Schumacher dert oldu

Michael Schumacher’in bindiği taksinin şoförü hem sevinçli hem de dertli.

Abone ol

Eski Formula 1 Dünya Şampiyonu Michael Schumacher’in, İtalya’nın Milano kentindeki randevusuna yetişmek için, havaalanına giderken kullandığı Türk şoför Tuncer Yılmaz’ın taksisi kıymete bindi.

Schumacher’in hayranları, ünlü sporcunun direksiyona geçip kullandığı taksiyi satın almak için yarışa girdi. Bir anda "Almanya’nın en ünlü taksicisi" olan Tuncer Yılmaz, Bild am Sonntag Gazetesi’ne "10 kişi taksimi satın almak için bana başvurdu. Hatta bir tanesi hemen 63 bin Euro’yu ödeyip otomobili götürmek istedi. İyi fiyat verdiler. Bu cazip fiyatlar karşısında satmayı düşünüyorum" dedi. Haberde 9 kişilik Opel Vivaro marka aracın yeni fiyatının 35 bin Euro olduğu, taksici Yılmaz’ın satması halinde iyi bir kazanç elde edeceği belirtildi.

Formula 1’in rekortmen Dünya Şampiyonu Michael Schumacher’e taksisini kullandıran Tuncer Yılmaz, polis tarafından sorgulanacağı ve hakkında dava açılacağı için paraya ihtiyacı olacağı nedeniyle otomobilini satabileceği açıklamaları da haberde yer aldı. Yılmaz, "İnsan taşıma yasası ihlali yaptığım gerekçesiyle hakkımda dava açılacağını öğrendim. Ayrıca belediye de hakkımda soruşturma başlatacakmış. Bu davalarda paraya çok ihtiyacım olacak" dedi. Türk taksici, aracının direksiyonuna oturttuğu Michael Schumacher’in 60 Euro taksi ücretinin yanı sıra 100 Euro da bahşiş verdiğini söylemişti.