BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  MEDYA

Savaşçı 34. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 4 Mart Pazar günü ekrana gelecek Savaşçı 34. yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

FOX TV'nin pazar günleri ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralarda olmayı başaran dizisi Savaşçı, son bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Savaşçı dizisi 34. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?  Kılıç Timi Yahya Batur’dan gelen istihbaratla Galip’i kurtarmak için yola çıkmıştır. Çeto ve adamları ellerinden kaçırdıkları Galip’in izini sürerken, Galip ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir. Zamana karşı yarışan Kılıç Timi’ni hiçbir engel durduramayacak ama Emre’ye gelen bir telefon onları zor durumda bırakacaktır.

Diğer tarafta Pia, eski kocası Kuzgun’un gerçek yüzünü görür ve hayatının en büyük acısını yaşar. Kuzgun ise Albay Kopuz’u Pia’nın gözleri önünde ortadan kaldırmaya kararlıdır ve bu planı için hazırlıklara başlar. Kopuz Albay Kuzgun tuzağına doğru ilerlerken, Kılıç Timi de kırsalda Çeto ve adamlarının saldırısı altında kalacaktır.

SAVAŞÇI 34. BÖLÜM FRAGMANI