BIST 9.882
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,03
HABER /  MEDYA

Rüştü Fatih Terim'in başını yedi! Ahmet Hakan yorumu

Rüştü Reçber yazdı Fatih Terim istifa etti. Hal böyle olunca da Rüştü'nün fendi Fatih Terim'i yendi yorumları gelmeye başladı. Ahmet Hakan da bugünkü yazısında Rüştü ile Fatih Terim kapışmasını yazdı.

Abone ol

Fatih Terim damatları ile mekan basıp istifa etmeyince Rüştü Reçber durumun vahimliğine dikkat çeken yazılar kaleme almıştı. Bir çok spor yazarının sessiz kaldığı olayla ilgili Rüştü Reçber 'istifa et' diye yazmış, Fatih Terim'den alaycı ve aşağılama dolu bir yanıt almıştı.

Rüştü Reçber o yanıttan sonra "Gecenin hükmü sabaha kadardır Hocam' diye yazdı. Fetih Terim sabahı göremeden TFF'den gelen baskılar sonucu istifa etti.Ahmet Hakan da bugün köşesinden 'Rüştü, Fatih Terim'i götürdü' deyip durum tespiti yapmış;

Rüştü Reçber ne yazdı? Fatih Terim'i istifa ettiren yazıları

Fatih Terim'in kibiri
“Denizlerin dalgasıyım, polemiklerin hastasıyım. İşte tam da bu nedenle... Rüştü ile Fatih Terim arasındaki mektuplarla ilerleyen polemik hakkında iki şey söylemek istiyorum: Gündemdeki ikiliklere ani ve sert bir dalış.

BİR: Fatih Terim tam bir laf ebesi... Gönderme yapmayı, dokundurmayı falan iyi biliyor... Ama bir kusurcuğu var: Kibir bataklığının içinde... İşte tam da bu yüzden laf ebeliğiyle kendini kurtaramıyor.

İKİ: Rüştü mecazsız, ironisiz biri... Sanata, cinasa falan yüz vermiyor... Kibar ama yine de bam bam bam... En büyük avantajı ve dayanak noktası: Süper haklı oluşu... Oradan kazanıyor. Ki... Fatih Terim de istifa etmek zorunda kaldı.