BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.439,55
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan Dilmen faturayı O'na kesti

Süper ligde Ankaragücü'ne 2-1 yenilen Fenerbahçe'de fatura Aykut Kocaman'a kesiliyor.

Abone ol

Süper ligde Ankaragücü'ne 2-1 yenilen Fenerbahçe'de fatura Aykut Kocaman'a kesiliyor. Faturayı kesen de Kocaman'ın en yakın arkadaşlarından Rıdvan Dilmen.

Fenerbahçe'nin perişan halini yazan Rıdvan Dilmen'in hedefinde Aykut Kocaman var. Dilmen yaptığı ve yapmadığı oyuncu tercihleriyle Kocaman'ı işte böyle eleştiriyor:

"(...)Aykut Kocaman'ın maç sonlarındaki açıklamalarda dile getirdiği teşhisleri hep doğru. Tedavilerde iyimserlik var. Dün hamleyi maçın başında yapmalıydı. Üç maçtır kazanan takımı bozmak istemedi belki ama Niang'daki düşüşü görüp Semih'le başlayabilirdi. Niang sakatlıktan döndü; ama iyi dönemedi. Düşüşte. Kötü günündeki futbolcu saklar kendini. O da öyle yapıyor. Hep sola kaçıyor. Aykut Hoca, nasıl Stoch-Dia değişikliği yaptı, Niang-Semih'i de yapmalıydı. Niang'ın vücudu gitmiyor. Mecburiyet mi var oynayacak diye? Kuvvetli değil. O zaman Semih'i kullanabilirsin. Niang iyi bir oyuncu ama formsuz. Caner için bunu söyleyemem. "Bana forma verme" diyor, hocası "Al" diyor. Israrla hem de.
Fenerbahçe, ilk yarıda gol bulamazsa çok zorlanıyor. Golü bulsa bile zorlanıyor. Farkı açıp da kazanabildiği maçlar gördük bu sezon. Onların içinde bile zor kazandıkları var. Bir ton gol yiyor Fenerbahçe; Yobo'nun sarı kartı yok. Refakat ediyor rakibe. Dün geceki ikinci gole bakıyoruz. Sarı kart görmek ayıp değil ki. İkinci golde neden çekip düşürmüyor Sestak'ı, anlamıyorum.
Bu hafta Üç Büyükler'in üçü de 2-0 kaybetti diyecektik ki; Niang uzatmaların sonunda bir gol attı. Ama bu gol bu sezon Üç Büyükler'in bir felaket yaşadığı gerçeğini değiştirmez. Lider Trabzonspor Fenerbahçe'ye 9, Beşiktaş'a 12, Galatasaray'a 19 puan fark atmış durumda."

Yazının tamamı için tıklayın