BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,37
HABER /  GÜNCEL

50 bin Trabzon taraftarı şov yaptı

Trabzonspor fırtınası dinmiyor. Belediye engelini 3-1 geçerken stadı dolduran bordo mavililer rakiplere gözdağı verdi.

Abone ol

Olimpiyat Stadı bordo-maviye boyanırken, devreyi lider bitirmeyi garantileyen Trabzonspor ezeli rakiplerine 'hodri meydan' dedi

. Bordo-mavililer deplasmanda İstanbul Belediye'yi 3-1 yenerken, şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu bir kez daha herkese gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar da dünkü sınavdan "geçer not" aldı. Halkalı'ya akın eden 50 bini aşkın Trabzonsporlu, Olimpiyat Stadı'nı bordo- maviye boyadı. Tribünlerde pankart şov vardı. "Bize her yer Trabzon" parkartını açan Trabzonsporlu taraftarlar, ezeli rakiplerine gönderme yapmayı ihmal etmedi.

"Ne Cimbom, ne Fener, en büyük Sadri Şener" pankartıyla seçime rakipsiz girecek başkanlarına destek veren tribünler, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e de ince mesajlar gönderdi. İlk yarıyı lider bitirmeyi garantileyen Şenol Güneş'in talebeleri, taraftarları tarafından Avrupa futboluna damgasını vuran İspanyol devi Barcelona'ya benzetildi ve "TRABCELONA" pankartı ile onore edildi. İstanbul Belediye'nin yardımcı antrenörü Arif Erdem de dün Trabzonspor taraftarına hayran kaldı ve "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarı bu statta böyle bir görüntü sergileyemediler. Trabzonsporlular'ı kutluyorum" dedi.