BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.472,21
HABER /  GÜNCEL

Emre Belözoğlu yine esti gürledi!

Fenerbahçe'nin hırçın futbolcusuEmre Belezoğlu, Ankaragücü Yöneticisi Levent Çamur'a çok sert sözler söyledi.

Abone ol

Fenerbahçeli oyuncu Emre Belözoğlu maç sonrasında açıklama yaparken Ankaragücü Yöneticisi olan Levent Çamur'a yüklendi.

ADAM OLMAYI ÖĞRENSİN

Emre Belözoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ankaragücü Genel Sekreteri öncelikle adam olsun. Bizlere sataştı. Kim olursa olsun önce adam olsunlar. Genel Sekreter midir nedir, önce adam olmayı öğrensin. Biz kaybettik üzüngünüz. Adı Levent kendisinin. Ben Emre Belözoğlu olarak buradan sesleniyorum, önce adam olsun. Kazanırız da kaybederiz de ama önce adam olsunlar. Kazanıp böyle adam olmayanlarla konuşmaktansa kaybetmeyi tercih ederim."

Milli oyuncunun bahsettiği kişi, Ankaragücü Kulübü Başkanı'nın lise arkadaşı ve Ankaragücü Külübü yöneticilerinden Levent Çamur.

Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat karşılaşma sonrası yanına gelen Emre Belözoğlu’ndan formasını istedi. Milli oyuncu Gabric’e söz verdiğini ancak soyunma odasına gittikten sonra başka bir forma gönderebileceğini söyledi.

ÇAMUR'UN FENERBAHÇELİ GÖREVLİYİ KOVDU İDDİASI

Emre’nin bir kulüp yetkilisi ile Ümit Özat’a söz verdiği formayı gönderdiği ancak Ankaragücü yöneticisi Levent Çamur’un, “Bu adamın bizim soyunma odamızda ne işi var” diyerek bu kişiyi kovduğu bildirildi.

Sivas’ta cezalı

Ankaragücü maçında sarı kart gören Emre, cezalı duruma düştü. Milli oyuncu bu hafta Sivas’a karşı oynayamayacak