BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62
HABER /  GÜNCEL

Polisi bıçaklayarak öldürdüler

İstanbul'da korkunç olay.. Kağıthanede polis memuru ile iki kişi arasındaki kavgada bıçak konuştu..

Abone ol

İstanbul Kağıthane'de çıkan kavgada bir polis memuru bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Kağıthane Galata Deresi Caddesi üzerindeki egzoz tamirhanesinde oturmakta olan Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Kemal Yörük ile buradaki Kazım Y. ve Ali K. adlı kişiler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine polis memuru Yörük, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekibinin yaptığı inceleme sonucu Yörük'ün olay yerinde öldüğü anlaşıldı.

Yörük'ün cesedi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kavgaya karışan şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.

"Adi bir vaka"

Polis memuru Kemal Yörük'ün öldürüldüğü haberini alan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Basın mensuplarının soruları üzerine Çapkın, olayın adi bir vaka olduğunu ifade ederek, "Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğün'de görevli istirahatli bir memurumuz. Bir arkadaşı ile beraber olay yerine gelmiş. Faillerle olaydan önce konuşmuşlar, daha sonra çıkan münakaşada bıçaklanarak öldürülmüş. İncelemelerimiz devam ediyor" dedi.

Kaçan şüpheli yakalandı

Olay yerinden kaçan şüphelilerden Kazım Y. Şişli Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin kavganın meydana geldiği yerin yakınında yaptığı uygulama sırasında bir taksi içerisinde yakalandı.

Diğer şüpheli Ali K de, Kazım Y. tarafından cep telefonuyla aranılarak olay yeri yakınına çağrıldı ve geldiği noktada polis tarafından gözaltına alındı.

Kazım Y'nin yakalandığı taksinin sürücüsü Nurettin Mutlu, şüphelinin aracına Gültepe'de bindiğini ifade ederek, "Üzerinde kanları görünce şüphelendim. Yaklaşık 2 saat boyunca beni dolaştırdı. Daha sonra 'Galata Deresi'ne gidelim' dedi. Olay yerinin yakınlarına geldiğimizde polis beni durdurdu ve şahsı yakaladı" dedi.