BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Pazar günü hava nasıl? Meteoroloji uzmanının ürküten uyarısı

Meteoroloji uzmanından 8.10.2017 pazar günü için gelen hava durumu tahmini herkesi ürküttü. Prof. Dr. Orhan Şen, sıcaklığın 8 derece düşeceği İstanbul'da pazar günü ürkütücü bir havaya tanık olacağımızı söyledi.

Abone ol

İSTANBUL başka olmak üzere 3 bölgede pazar günü şoke eden bir hava görülecek. Twitterdan yazan meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, pazar günü İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde şiddetli sağanak ile 8 derecelik sıcaklık düşüşü beklendiğini duyurdu. Prof. Şen'in tahminine eklediği ilginç benzetme ise ürkütücü oldu.

Prof. Şen, "Kuzeybatıda İstanbul dahil Cumartesi rüzgarın lodosdan karayele dönmesiyle 2 günde 8 derecelik sıcaklık düşüşü ile beraber şiddetli yağmur. İçi soğuk su dolu sürahi düşünün dibi Rusya da ağzı Belarus da. Bardağa su boşaltılıyor bardağın dibi de Trakya merkez olmak üzere Marmara. Pazar günkü durum bu" diye yazdı.

Pazar günü hava durumu nasıl meteoroloji sitesinin tahmini : Meteorolojinin resmi sitesindeki haritalı hava durumu tahminine göre beklenen aşırı yağış Marmara, Ege ve Akdeniz bölgesini vuracak. Hava sıcaklığı 8 derece birden düşecek. İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya, Aydın ve Burdur için çok kuvvetli yağış alarmı verilmiş durumda.

Pazar haritalı hava durumu? 3 bölgeyi vuracakPazar günü hava durumu nasıl? Uzman uyarısı olay olduPazar günü hava durumu nasıl? Uzman uyarısı olay olduPazar günü hava durumu nasıl? Uzman uyarısı olay olduHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN