BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.496,27
HABER /  MEDYA

Kılıçdaroğlu'nun 3. fotoğrafı nasıl olacak? Hayal gücünüzü çalıştırın

Önce atletli hali, sonra çıplak ayaklı fotoğraflar. Peki sırada ne var? Kılıçdaroğlu'nun PR çalışmasında 3. fotoğraf ne olacak? Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak kamuoyuna bu soruyu yöneltti.

Abone ol

Star gazetesi Genel Yayın yönetmeni Nuh Albayrak, twitter hesabından "üçüncü adımında nasıl bir fotoğraf paylaşacak?.." diye sordu.

Enis Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası "Adalet Yürüyüşü" başlatan ve Ankara'dan İstanbul'a yürüyen Kılıçdaroğlu'nun yayınlanan iki fotoğrafı tartışma konusu olmuştu.

Atletli fotoğrafından sonra dün de tırnağı sökülmüş fotoğrafı basına yansımıştı. Herkes başka fotoğrafların olup olmadığını merak etti.

Star gazetesinin tepe ismi Nuh Albayrak, propaganda ürünü olarak nitelediği fotoğrafları twitter hesabından paylaşıp işte bu soruyu sordu.

Kılıçdaroğlu'nun 4 tırnağı söküldü! Peki ama neden?Kılıçdaroğlu'nun 4 tırnağı söküldü! Peki ama neden?Kılıçdaroğlu'nun 4 tırnağı söküldü! Peki ama neden?Kılıçdaroğlu'nun 4 tırnağı söküldü! Peki ama neden?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN