BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 5.bölüm fragmanı Fikret hastalanınca çareyi çocuklarında buluyor

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı dün hemen yayınlandı. Bizim Hikaye 5.yeni bölüm fragmanı tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün yayınlanan bölümde Kiraz bir çocuk kaçırınca ortalık iyice karıştı. Peki ilgiyle izlenen dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 12 Ekim 2017 perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye 5.yeni bölüm fragmanında Fikret hastalanıyor. Hasta olduğu için artık günah işlememek isteyen Fikret çocuklarıyla arayı sıkı tutmaya çalışıyor. Gelin hep birlikte Bizim Hikaye 5.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Küçük kızın kaçırılması mahallede kargaşaya sebep olurken, Fikri bu durumu kendi lehine kullanmak ister. Kendisini arayan Haşim'den bu fırsatla kurtulmaya çalışırken bir taraftan da Şeyma'nın gözündeki yerini sağlamlaştırmaya uğraşır.Rahmet'in gün geçtikçe Müjde'ye olan ilgisi artarken, Hikmet de sürekli Esra’nın yanında olup onu Asım’dan korumak ister. Neriman'ın baskılarına dayanamayan Tufan ise Tülay'a plansız bir sürpriz yapar ve evlilik teklif eder.