BIST 8.748
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.242,24
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Pamukoğlu'ndan olay olacak CHP bombaları

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu yerel seçimlerde CHP'nin akibetini anlattı. Bu açıklamalar gündeme bomba gibi düşecek...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun, katıldığı yerel televizyon kanalında yaptığı CHP'ye yönelik eleştiriler çok konuşalacak.

Yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Osman Pamukoğlu, CHP'de yaşanan çalkantılı süreçle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Pamukoğlu Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiden ayrılmak zorunda kalacağı tarihi açıkladı.

CHP ARTIK BÖLÜK PÖRÇÜK

Son dönemlerde CHP'den kopuşların hızlandığını belirten Pamukoğlu "Bu partinin tüzüğünü Atatürk yazdı, Atatürk kurdu ama artık o yok. CHP'de bölük pörçük" açıklamasında bulundu.

Pamukoğlu, " CHP parçalanabilir. Yerel seçimlere biz de giriyoruz. Son 3-4 ay içerisinde bizim partimize CHP'den gelişler arttı. Hepsi de kelli felli eski CHP'liler. Ağırlık olarak da İstanbul'dan..."

PARTİNİN GİDİŞİ İYİ DEĞİL

Osman Pamukoğlu önümüzdeki yerel seçimlere değinerek CHP'nin geleceği hakkında bunları söyledi: "Sonuç, yerel seçimlere 1 yıl var. CHP bölünmeden duramaz. Bir yerlerden kopacaktır. Ak mı kara mı göreceğiz. Ama bu partinin gidişi iyi değil. Bölünmeden duramaz" dedi.

BAŞKA PARTİLER KURULABİLİR

CHP'den ayrılanların başka bir parti kuracakları iddiasında bulunan Osman Pamukoğlu, "Başka bir parti de çıkabilir nasıl DSP'liler çıktı. Onlar ordan çıkmadı mı? Bu oyun mu senaryo mu hayır biz bunları gördük. Tarih tekerrürden ibaret. Yeni yeni partiler kurmadılar mı? Böyle giderse olacağı odur. " dedi.

BAŞINDAKİYLE BİRLİKTE TEMİZLENMELİ

Osman Pamukoğlu  çıkışlarıyla gündemden düşmeyen Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'e yönelik de sert eleştirilerde bulundu. Pamukoğlu, " Parti içerisinde dilleri pabuç kadar olanlar var. Bunlar PKK tarafından dağa kaldırıldı. İnince iyi çocuklardı dedi ama hala yapılan bir şey yok. Bunlar ya başındakiyle birlikte temizlenir ya da bölünür." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA SON DARBE

Pamukoğlu böyle giderse önümüzdeki yerel seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun gideceğinin bu seçimlerin kendisine son darbe olacağını açıkladı.