BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Öz babasından hamile kaldı

Antalya'da polise başvuran Ukrayna uyruklu Türk vatandaşı Mari D., diskoda tanıştığı iki kişinin kendisine tecavüz ederek grup seks yaptığını söyledi

Abone ol

SAMSUN'da 18 yaşındaki E.G. yıllarca öz babası İ.K.'nın kendisini taciz ettiğini, 2 yıl öncede hamile kaldığını, karnındaki bebeği 23 haftalıkken aldırdığını öne sürerek, "Babam 8 yaşından itibaren beni taciz ediyordu. Son yıllarda da tecavüz etmeye başlamıştı" dedi. Tutuklu yargılanan 49 yaşındaki İ.K., İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda yüzde 99,9 bebeğin babası olduğunu belirtilmesine rağmen, suçlamaları kabul etmedi.

Olay, Samsun'un İlkadım İlçesi'nde 2009 yılı Eylül ayında ortaya çıktı. E.G., rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürülünce 23 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Doktorların durumu polise bildirmesi üzerine başlatılan soruşturmada E.G., annesinden boşanan öz babası İ.K.'nin kendisini 8 yaşından itibaren taciz ettiğini, son olarak da tecavüz ettiğini ileri sürdü. Bunun üzerine hakkında yakalama emri çıkarılan İ.K. aranırken, E.G.'nin karnındaki bebek alındı. Suçlanan baba İ.K. da 3 ay sonra yakalanarak tutuklandı.

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde öz kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan İ. K., ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. 3 çocuk babası İ. K., 2005 yılında eşinden boşandığını belirterek, "Ben, kızıma böyle bir şey yapmadım. Sanırım annesinden ayrıldığım için bana iftira atıyor. Kızım telefonu elinden düşürmeyen, erkeklerle gezip dolaşan biridir. Çocuğunda benden olduğuna inanmıyorum" dedi.

Duruşmaya katılan E.G., olaydan sonra evlendiğini belirterek, şöyle dedi:

"Babam 8 yaşından itibaren beni taciz ediyordu. Annemle ayrıldıktan sonra diğer kardeşlerimle bazen köyde tek başına kalan babamın evine gidiyorduk. O dönem içerisinde evde kimse olmadığı zamanlarda bana tecavüz ediyordu. Korkumdan kimseye söyleyemedim. Hamile kalınca anneme her şeyi anlattım. Çocuğu da aldırdım. Şimdi evlendim. Onun yüzünü bile görmek istemiyorum."

Bu arada E.G.'nin 23 haftalıkken alınan kız bebeğin yapılan DNA testinde babasıın yüzde 99.9 sanık İ.K. olduğu İstanbul Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi tarafından belirlendi. Buna rağmen sanık İ. K., kızına tecavüz etmediğini ileri sürerek beraatini istedi. Dava tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

 

TECAVÜZCÜSÜ RUS POLİS MÜDÜRÜ ÇIKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Geçtiğimiz yaz Antalya tatillerinde sevgilisinin 17 yaşındaki kızına tecavüzle suçlanan ve tutuksuz yargılanan Rus polis müdürüyle ilgili Adli Tıp raporu hazırlandı. Genç kızın üzerindeki spermlerin polis müdürü İgor Konovalov'a ait olduğu kesinleşti.

RUSYA'nın Tula Kenti Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü İgor Konovalov (46), 14 yıldır birlikte yaşadığı polis memuru İrina Fomiocheva ve kızı Oxana F. ile geçen yaz tatil için Kemer'e gelip bir otele yerleşti. 29 Ağustos gecesi Oxana F., görgü tanıklarının ifadesine göre, odaların bulunduğu koridorda çırılçıplak koşmaya başladı.

Kızın peşinden çıplak halde koşan Konovalov otelin güvenlik görevlileri tarafından durduruldu. Oxana F., polise başvurarak İgor Konovalov'un cinsel saldırısına uğradığını söyledi. Bunun üzerine gözaltına alınan Konovalov, mahkemece, "cinsel saldırı suçu"ndan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Geçen yıl 2 Kasım'da yapılan duruşmada, Konovalov, Oxana F.'nin şikâyetinden vazgeçmesi üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı ve ülkesine döndü.

15 yıla kadar hapsi isteniyor

Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 2'nci duruşmaya Konovalov ve Oxana F. katılmadı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan mahkemeye ulaşan rapora göre, Oxana F.'nin cinsel organından alınan spermlerle, Konovalov'un DNA'sının yüzde 99.9 uyumlu olduğu belirlendi. Mahkeme, "Darp ve cebir kullanarak çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Konovalov hakkında 27 Mayıs'ta karar verecek.

 

ANTALYA'DA GRUP SEKS VE TEVACÜZ SKANDALI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Antalya'da polise başvuran Ukrayna uyruklu Türk vatandaşı 29 yaşındaki Mari D., diskoda tanıştığı iki kişinin kendisine tecavüz ederek grup seks yaptığını söyledi

Muratpaşa İlçesi'ndeki bir diskoda meydana gelen olayda, Ukrayna uyruklu Türk vatandaşı Mari D. eğlenmek için diskoya gitti.

Burada gece yarısına kadar eğlenen kadın, 35 yaşındaki S.C. ve 37 yaşındaki A.G. ile tanıştı. Bir süre yeni tanıştığı erkeklerle dans eden Mari D., daha sonra evine gitmek üzere diskodan ayrıldı.

İddiaya göre kadının ardından çıkan S.C. ve A.G., Mari D.'ye kendisini evine bırakabileceklerini söyledi. Bu teklifi kabul edip yeni tanıştığı iki erkeğin otomobiline binen kadın, şüphelilerin aynı semtteki evine götürüldüğünü ve burada tecavüz edilip grup sekse zorlandığını iddia etti.

Sabaha karşı evden çıkararak otomobille Güzeloba Mahallesi'nde yol kenarında indirildiğini belirten Mari D., polise başvurdu. Tecavüzcülerden şikayetçi olan kadın, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nde ifade verdi.

Polis, S.C. ve A.G.'yi saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldı. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı. 

TRAFİK KAZASI CAN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İzmir'in Aliağa ilçesindeki trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Şenol V'nin (62) kullandığı 09 AY 403 plakalı otobüs, Aliağa yakınlarında, Önder Kısa (48) yönetimindeki plakasız traktörle çarpıştı.

Traktör sürücüsü Kısa, kaza yerinde öldü.

Otobüs sürücüsü gözaltına alındı.
 

KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGA KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Malatya'da kız meselesi yüzünden 2 grup arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda İnönü Üniversitesi'nde eğitim gören bir öğrenci öldürüldü.

Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan'nın açıkladığı bilgilere göre, olay gece İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İnönü Üniversitesi'nde öğrenci olan A.L.Z. ve H.B. adlı kız öğrenciler Nasuhi caddesi üzerinde bulunan bir cafede yine üniversitede öğrenci olan T.O.Ö. (22) ile madenci olan H.K. (35) adlı şahıslar ile gece geç saatlerine kadar eğlendiler. Yurtta kaldıkları için, geç saat olması nedeniyle yurda alınmayacaklarını söyleyen kız öğrenciler, İnönü Caddesi üzerindeki arkadaşlarının evine gideceklerini söylediler. Bunun üzerine T.O.Ö. ve H.T. ise kız öğrencileri arkadan takip ettiler.

Kızlar, yine İnönü Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2. sınıfta eğitim gören F.G (34) ile Ö.K. (22) adlı erkek öğrencilerin kaldığı eve gittiler. Apartmanın önüne gelen T.O.Ö. ve H.T. burada kızlarla tartıştılar. Kavgaya kızların diğer erkek arkadaşları olan F.G ve Ö.K. adlı öğrencilerde karışınca H.T. elindeki bıçakla F.G'yi kalbinden bıçakladı. Olay esnasında elinden yaralanan O.K. ise bıçakla T.O.Ö.'yu kolundan yaraladı. Olay yerinden önce özel bir hastaneye ardından da Devlet Hastanesi'ne kaldırılan F.G, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak katil zanlısı H.T. ile diğer şüpheliler T.O.Ö. ve Ö.K. yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, olayın bir siyasi yönünün bulunmadığını ve kız meselesi olduğunu belirterek, kavganın kızlarla birlikte eğlendikleri şahısları değil de, üniversiteli diğer erkek arkadaşlarının evine gitmesini tercih etmesi üzerine çıktığını tahmin ettiklerini söyledi.