BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.438,97
HABER /  GÜNCEL

Otomobil sitesinde sürpriz

Otomobil satılan bir siteye girdi. Sayfayı gezerken sürprizle karşılaştı.

Abone ol

Antalya'da, internette otomobil satılan bir siteye giren kişi, otomobilinden çalınan plakanın başka bir araca takıldığını görerek polise başvurdu.

Polisin araştırması sonucu, plakanın takıldığı otomobilin de çalıntı olduğu belirlendi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan Tolga A. (24), internette bir otomobil satış sitesini incelerken, daha önce kendi otomobilinden çalınan plakanın kendi otomobiliyle aynı model ve renkteki başka bir otomobile takılmış olduğunu görünce polise haber verdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, alıcı gibi davranarak, otomobili satmaya çalışan E.K. (24) ile internet sitesindeki iletişim bilgilerini kullanarak bağlantı kurdu. Telefonda belirlenen adrese gelen satıcı E.K, otomobilin Burdur'un Çavdır ilçesinde olduğunu, anlaşma sağlanırsa getireceğini belirtti.

Zanlı E.K, gözaltına alındı. E.K'nin verdiği adrese giden ekipler, otomobili parçalanmış olarak buldu. Şase numarasından kaydı belirlenen otomobilin Ankara'nın Batıkent semtinde yaşayan Hüseyin Y'ye ait olduğunu ve çalıntı kaydı bulunduğunu belirledi.

Zanlının, emniyetteki sorgusunda, kaza yaptığı için otomobili parçalara ayırdığını, otomobili tamir ettirdikten sonra satmayı planladığını söylediği öğrenildi. Otomobilin parçalarının sahibine teslim edileceği belirtildi. Adliyeye sevk edilen E.K'nin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi