BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17
HABER /  MEDYA

Nihat Doğan'dan TV8'e cinsel espri şoku!

Nihat Doğan Üç adam programında halter kaldırma şovu sırasında müstehcen gönderimler yaptı. Öyle ki bir ara 'üçünüze birden vereceğim' lafı gelince Eser araya girdi.

Abone ol

İNTERNET HABER - TV'deki Üç Adam programına konuk olan Nihat Doğan, halter iddiasında 'kaldırma' üzerine müstehcen sözler söyleyince Eser Yenenler gerildi.

Nihat Doğan halteri kaldıracağı sırada Oğuzhan Koç, "Biz kaldırıp veriyoruz sana tamam mı?" deyince ünlü sanatçı, 'Ne biçim konuşuyorsun oğlum kaldırıp veriyorsun. Tövbe estağfurullah!' dedi.

BEN ÜÇÜNÜZE BİRDEN VERECEĞİM

Gülüşmeler yükselince Nihat Doğan, cinsel imalarla yüklü 'kaldırıp-verme' diyaloglarının devamını getirdi. Bir ara Nihat Doğan'ın ağzından "Oğuzhancım ben kaldırıp vereceğim. Ben üçünüze birden vereceğim" lafı çıkınca Eser Yenenler gerildi.

TV8 CEZA ALABİLİR

Eser programa ceza gelebileceği korkusuyla "38 bölüm yaptık sizlerle kah güldük kah eğlendik. Son programımız" diyerek üstü kapalı uyarı yaptı. Ancak bu uyarı  Nihat Doğan'a kar etmedi. Nihat Doğan esprilerini sürdürünce Eser'den 'Tamam abi yaa...' diye bir ses yükseldi.

Nihat Doğan hız kesmeyip finalde de müstehcen esprilerini yapınca Eser, 'Sevgili izleyenler reklama gidiyoruz döner miyiz bilmiyoruz" dedi.

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8, programdaki açık cinsellik göndermeleri yüzünden RTÜK'ten ceza alabilir.

İŞTE NİHAT DOĞAN'IN MÜSTEHCEN GÖNDERMELERİ