BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

300 kişiyle yatan o kadın

300 erkekle yattığını itiraf etmişti. O kişi bulundu. Çalıştığı yer hepinizi şok edecek.

Abone ol

'Çıplak Tenimin Hafızası' isimli kitabı olay yaratmıştı. 8 ay içinde 300 erkekle yattığını iddia ediyordu. Magazin programlarına yüzün gizleyerek çıkan kadının çalıştığı yer bulundu.

Bir süre önce Güneş gazetesi muhabiri Yasemin İlan ile röportaj yapan Berrak A., takma adını kullanan kadının öğretmen olduğu ortaya çıktı.

Röportajı yapan muhabirin sıkı çalışması sonucu kadının Sarıyer'de bir okulda ingilizce öğretmenliği yaptığı ve isminin de Y. Ç. Y. olduğu belirlendi.

Muhabirin konuştuğu okul müdürü B.Y. "Elimde resmi bir delilim yok ki! Dedikodu yapanların elinde de delil yok. Bu kadın bir kere gözünü karartmış, böyle bir kitap yazmış, belli ki yoldan çıkmış. Ben bunu odama çağırıp, 'Adımlarına dikkat et, yanlış yapıyorsun!' desem, benim eşim de burada öğretmen ya bana iftira atarsa.... 'Müdür Bey bana ahlaksız teklifte bulundu, beni taciz etti' derse ne yaparım. Derdimi nasıl anlatırım. Bu nedenle ona birşey diyemiyorum' dedi.

Veliler ise olaya inanamadı. Şoka giren velilerden birisi, 'Zaten okula gelirken meyhaneye gider gibi giyiniyor. Bir devlet memuru bunları yapmamalı. İnsanın mesleğine saygısı olmalı' dedi.

Başka bir veli ise, 'Kocasını 300 erkekle aldattığını anlatan kadının Y. Hoca olduğuna inanamıyorum. Onun Boğaziçi mezunu kültürlü bir kadın olduğunu biliyoruz. Eşi de kendisi gibi Boğaziçi mezunu ve şu an askerde. İyi bir adamdır, en çok kocası açısından üzüldüm' dedi.