BIST 10.332
DOLAR 32,34
EURO 34,77
ALTIN 2.400,91
HABER /  DÜNYA

Berlusconi adaya harem kurdu

İtalya skandal fotoğraflarla çalkalanıyor. Berlusconi bir adada 5 genç kızla sarmaş dolaş görüntülendi. İşte o kareler;

Abone ol

İtalya'nın haftalık magazin dergilerinden Oggi, yarın piyasaya sürülecek yeni sayısının kapağını Silvio Berlusconi'ye ayırdı.

Berlusconi'nin Sardunya adasındaki özel villasında 5 genç kızla samimi pozlar verirken görüntülendiği fotoğraflar, derginin kapak sayfasından, "Berlusconi'nin Haremi" manşetiyle verildi.

Kapakta "Sardunya'da çekilen bu inanılmaz fotoğraflar yıllarca konuşulacak" ifadesi kullanıldı.

Silvio Berlusconi'nin bir süre önce eşi Veronica Lario ile yaşadığı krizin karşılıklı açık mektuplarla basına da yansımış olduğu hatırlatılan haberde, Paskalya tatili sırasında paparazzilerin çektiği fotoğrafları ''üzerinde çokça konuşulacak bir skandal'' olarak niteledi.

Dergide dokuz sayfa yer işgal eden fotoğraflarda Berlusconi, özel villasında kimlikleri açıklanmayan genç kızlarla el ele tutuşmuş vaziyette gezerken görülüyor.

Uzaktan çekildikleri için net olmayan fotoğraflar arasında en ilginç olanı, Berlusconi'nin 2 kızı dizlerine oturtmuş vaziyetteyken görüntüleyen kareden oluşuyor.

Berlusconi'nin eşi yorum yapmadı

Öte yandan bundan bir süre önce La Repubblica gazetesinde yayımladığı açık mektupla eşini kadınlara aşırı iltifat yağdırmasından dolayı eleştirerek, özür talep eden Veronica Lario da dergideki fotoğraflar konusunda suskun kalmayı yeğledi.

Veronica'nın sekreterinin, konuya ilişkin bugün gazetecilerden gelen sorulara, "Hanımefendi, bu konudaki düşüncelerini La Repubblica'daki mektubunda açıkça dile getirmişti. Eklemek istediği yeni bir şey yok" yanıtını verdiği öğrenildi.