BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Galatasaray bombayı patlattı

Galatasaray sonunda bombayı patlattı ve beklenen transfer haberi geldi. İşte transferle ilgili detaylar!

Abone ol

İngiltere'nin Sky Sport Televizyonu, Tottenham'lı Dos Santos'un sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'a verildiğini duyurdu.

20 yaşında olmasına karşın Meksika Milli Takımı'nın formasını 22 maçta giyen Giovanni Dos Santos geçtiğimiz sezonu Ipswich Town'da kiralık olarak geçirmişti. Dos Santos bu sezon ise Tottenham formasıyla sadece 3 maçta forma giyebilmişti.

Transfer haberi henüz Sarı Kırmızılı camia tarafından doğrulanmadı. Kulübün resmi internet sitesi de henüz bir bilgi vermedi.

DOS SANTOS KİMDİR?

TAM ADI: Giovani dos Santos Ramirez

DOĞUM TARİHİ: 11 Mayıs 1989
DOĞUM YERİ: Monterrey, Meksika
MEVKİİ: Hücuma yönelik orta saha
KULÜPLERİ: Monterrey, Barcelona, Tottenham, Ipswich Town (kiralık), Tottenham

Santos cehennemde oynayacak

Tottenham'ın Meksikalı genç yeteneği Giovani dos Santos'un Cim Bom'a transferi Meksika basınında 'Santos cehennemde oynayacak' başlığı ile manşetlere çıktı.

El Diario de Yucatan, okuycuları için Santos'un müstakbel takımı G.Saray'ın tanıtımını yaparken, Sarı-Kırmızılı taraftarların dünyaca ünlü ateşli coşkusuna dikkat çekti. PasionSports ise 'Gio Galatasaray'da' başlığıyla bu transferi okuyucularına duyurdu. 

PasionSports haberinde 'Giovani dos Santos'un G.Saray'a kiralanması neredeyse kesin' ifadesini kullanıp, 'Meksikalı futbolcu, Tottenham'dan Türk takımına transfer oluyor. Gio, G.Saray'da 6 ay oynayacak ama satın alma opsiyonu da Türkler'de olacak. Dos Santos'u 2007'de Barcelona'da ilk oynatan Rijkaard, G.Saray'ın hücum hattını güçlendirmek için ilk tercihini Meksikalı oyuncudan yana kullandı' diye yazdı.