BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hamile hırsızın sancısı tuttu!

9 aylık hamile kadın bir eve girip hırsızlık yaptı. Ancak polis tarafından yakalandı. Tam o anda da sancısı tuttu.

Abone ol

Van’da bir evde hırsızlık yaptıktan sonra polis tarafından yakalanan 9 aylık hamile kadın emniyete götürülürken sancılandı. Kadın, polisler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Pazar günü bir ihbarın ardından olay yerine giden polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, evde hırsızlığı biri hamile, 2 kadının hırsızlık yaptığını belirledi.

Araştırma başlatan ekipler, eşkale uyan 9 aylık hamile 36 yaşındaki D.E. ile 17 yaşındaki B.G.’yi mahalle çıkışında yakaladı. Polis tarafından gözaltına alınan 2 kadının üst aramalarında, evden çaldıkları kol saati, 2 altın yüzük ve çeşitli eşyalar ile hırsızlık sırasında kullanılan 2 bıçak, 1 tornavida ve kapı açmada kullanılan demir tel ele geçirildi.

Hamile D.E., ekipler tarafından emniyete götürülürken araçta doğum sancıları tuttu. Bunun üzerine polis tarafından Van Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen ve önceden 6 ayrı hırsızlık olayından sabıkası olduğu belirtilen D.E. gözaltına alındı. B.G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.