BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Kewell ile iplerin koptuğu an

Galatasaray'da alınacak yeni yabancı oyuncu Florya'yı karıştırdı... Kewell, haberler yüzünden çılgına döndü.

Abone ol

Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Geçen hafta Florya’da yapılan antrenmanda fazla zorlamadan dolayı adalesini yırtan ve 2 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklanan Kewell, yabancı kontenjanını boşaltmak için gönderileceğinin gazetelerde yazıldığını duyunca, tepkisini sert bir şekilde dile getirdi.

Florya’daki görüşmede idarecilere “Bunlar ne demek oluyor?” diye soran Kewell şok bir cevap aldı: “Eğer sezon sonunda ayrılmayı düşünüyorsan şimdi de yollarımızı ayırabiliriz...”

İşte bu duydukları Avustralyalı futbolcunun tepesini attırdı. “Daha iki hafta önce sözleşme uzatabilmek için menajerimi çağırıyordunuz. Şimdi ne oldu? Sakatlanınca karşılığı bumu oluyor?” diye sordu.

Sakatlığının uzun süreceğinin hatırlatılması ve yeni bir transfer yapmak zorunda kalacaklarının bildirilmesi üzerine daha da sinirlenen yıldız oyuncu, “Benimsezon sonuna kadar sözleşmemvar ve buradayım. Eğer ille de göndermek istiyorsanız, sözleşmemdeki tazminat şartları belli” diyerek restini çekti ve pazarlık şansı bırakmadı.

İşte o diyalog
KEWELL: Gazetelerde bu yazılanlar ne demek oluyor?
YÖNETİM: Eğer sezon sonu gideceksen, şimdi git...
KEWELL: Düne kadar beni istiyordunuz ama...
YÖNETİM: İki ay yoksun. Senin yerine transfer yapmamız gerek.
KEWELL: Sakatlanınca şimdi böyle mi oldu?
YÖNETİM: Ama sakatlığın uzun sürecek...
KEWELL: O zaman verin tazminatımı gideyim!