BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76
HABER /  SPOR

Saatçiden Cimboma çok ağır küfür

Fenerbahçe TV‘deki programda Metin Özülkü ile Ercan Saatçi arasında geçen seviyesiz diyalog milyonlarca Cimbom'luyu ayağa kaldıracak..

Abone ol

İNTERNETHABER- Bir yanda Türkiye'nin en büyük gazetelerinden birinin spor koordinatörü Ercan Saatçi, diğeri Türkiye'nin saygın müzisyenlerinden Metin Özülkü..

FB TV'de yayınlanan programda Ercan Saatçi'yi konuk eden Metin Özülkü, sohbetin ilerleyen bölümlerinde konuyu Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiye getiriyor. Banttan yayınlanan programda Özülkü daha lafını

İKİSİ DE KOVULMALI ÇÜNKÜ..

Olay videonunun ortaya çıkmasının ardından mesleki gruplardan da ilk tepkiler gelmeye başladı. Türkiye'nin en saygın medya eleştiri sitesi olan gazeteciler.com sitesinde her iki ismin de hemen çalıştığı kurumlardan kovulması gerektiği yönünde bir analiz yayınlandı..

İşte o analiz:

Meslek hayatımız boyunca hiç kimsenin çalıştığı gazeteden kovulmasını istemedik ama bu kez bu ihtiyacı hissediyoruz...

Evet… Ercan Saatçi kovulmalı…Hürriyet; Emin Çölaşan’ı, Bekir Coşkun’u elden çıkardı, eski Damat Ercan’a ise sahip çıkıyor…Demek Ertuğrul Özkök de gazetesinde ”Akrabaya cukka, eşe dosta peşkeş” haberleri yaparken samimi değil…Bu adam Hürriyet’ten atılmadığı müddetçe Hürriyet’in ve Özkök’ün samimiyeti soru işareti olarak kalacaktır…

Daha da önemlisi...

Bu haber (küfürler) özellikle 1990’lı yılların sonlarından itibaren Ömer Çavuşoğlu’nun söylemleriyle azan...Aziz Yıldırım’ın futbolla alakası olmayan ”sinir harbi” politikalarıyla devam eden ve...En sonunda dün Ercan Saatçi'de çirkefin dibine vuran medya destekli Fenerbahçe holiganizminin ortadan kaldırılması için...Ezeli rekabetin tekrar ezeli dostluk olması için fırsat olmalıdır. Bu haberden (daha doğrusu sinkaflı küfürlerden) sonra Ercan Saatçi’nin o gazetede bırakın spor müdürlüğünü...Bırakın köşe yazarlığını...Herhangi bir gazetede herhangi bir şey yazması dahi Galatasaray taraftarının isyan etmesi...

Fenerbahçelilerden gördüğü futbol dışı stratejilere aynen cevap vermesi için haklı ve doğal sebeplerdir. Metin Özülkü'ye gelince.. "Galatasaray'ın ...na koyduk" deyişini dinleyen çocuklara iyi örnek mi oldu şimdi yani?.

tamamlamadan Ercan saatçi, "Nasıl si..ik Galatasaray'ı" diyor..

Programı yapan personelin bile şok olduğu bu sözlere karşılık Metin Özülkü ise "A..na koyduk yahu" diyerek kahkahayı patlatıyor..

Özülkü ve Saatçi bu küfürlerden sonra kameraman ve yapımcıya dönerek, "Bunları keseceğiz değil mi? Neticede bizi izleyecek bayanlar da olabilir küfür olmasın" diyor..

GÖRÜNTÜLERİ KİM SIZDIRDI

Bu sözlerin ekrana gelmeyeceğinden emin olan ikili daha sonra programlarına devam ederken, o küfürlü sözler ilk kez www.alkislarlayasiyorum.com sitesinde yayınlandı.

Kulüp hakkında yazdığı küçümseyici yazılarla sarı kırmızılı taraftarların hedefi haline gelen Ercan Saatçi'nin Hürriyet Spor Servisi Kooordinatörü kimliği taşırken kullandığı bu ağır küfürlere Galatasaray Kulübü ve taraftarının nasıl tepki göstereceği ve Ertuğrul Özkök'ün damadı olan Saatçi'ye Hürriyet Gazetesi'nin nasıl bir yaptırımda bulunacağı daha şimdiden merak konusu oldu..

GALATASARAY TARAFTARI TEPKİLİ

Hürriyet Gazetesi'nde bugüne dek Galatasaray Kulübü hakkında yazdığı her yazıda küçümseyici ve aşağılayıcı ifadelere başvuran Ercan Saatçi'nin sarı kırmızılı taraftarlar tarafından istenmediği biliniyor. Sarı kırmızılı taraftarlar fan sitelerinde Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Ercan Saatçi'nin kayınpederi olan Ertuğrul Özkök'e uzun süre "Ercan Saatçi Spor Servisi Koordinatörü olursa gazete almayız" mesajı göndermiş ancak Özkök damadına kol kanat germeyi sürdürmüştü. Ancak bu son küfür olayından sonra taraftarlar hem gazete almamamıya ve aldırmamaya kararlı. Fan sitelerinde bununla ilgili kampanyalar şimdiden başladı..


 

İNTERNETHABER'İN NOTU: Video www.alkislarlayasiyorum.com  sitesinden alıntıdır. İlgili site videonun küfürlü bölümlerine herhangi bir sansür uygulamadığı için İnternethaber.com sitesi videoyu kendi serveri üzerinden yayınlamamıştır. İzlemek isteyenler için videonun adresi TIKLAYIN