BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.400,98
HABER /  MAGAZİN

Avşar kızına canlıda Saranı sordu

Yeşim Salkım, Avşar kızından rol çaldı bu kez soruları o sordu. Avşar'a sorulan ilk soru ise Saran oldu.

Abone ol

Hülya Avşar Soruyor'a konuk olan Yeşim Salkım, "Önümüzdeki günlerde umre yapmak istiyoruz. Kutsal toprakları görmek lazım." dedi. Bir hafta içinde yeni albümü raflardaki yerini alacak ünlü şarkıcı, daha sonra eşi ile birlikte kutsal toprakları ziyaret edecek.

Eşi Hakan Eratik'le mutlu bir evlilik sürdürdüğünü anlatan Yeşim Salkım, "İlk kez hayatımda erkekliğini kullanmadan karşımda oturan bir adam vardı. O yüzden aşık olmakta haklıymışım." dedi.

Eski ilişkileri üzerinde konuşmak istemeyen ünlü şarkıcı, "Onlar geçmişte kaldı. 100 metre engelli koşusuna çıkmış gibi hissediyorum, hep önüme bakıyorum. " dedi. Hiçbir zaman evliliğinin bitmesini istemediğini söyleyen Yeşim Salkım eşi ile ilgili şunları söyledi: "İlk defa 'Dur daha, bekleyelim' diyen bir adamla karşılaştım. Yanına oturuyorsun biraz daha geriye kaçıyordu. Enteresan bir adam. Ekmeğini taştan çıkaran bir babanın, tencere yemeği pişiren bir ananın evladı olduğu için iyi yetişmiş. Dolayısıyla iş hayatında bana o kadar destek oluyor ki."

HÜLYA AVŞAR'A SORU

Programın konuğu Yeşim Salkım, Hülya Avşar'a "Saadettin Saran'la neden ayrıldınız?" diye sordu. Avşar, "Gönül durumuyla ben hala bağlıyım. Ayrılık kelimesini çok fazla yakıştıramıyorum." dedi. Salkım, "Belki bir gün biraraya geleceksiniz." diye konuyu açmaya çalıştı, Avşar, "Hiç bilmiyorum" dedi.