BIST 10.567
DOLAR 32,25
EURO 35,01
ALTIN 2.481,77
HABER /  GÜNCEL

Kanal D aracında CHP bayrağı

Birand, kazanacağız derken boşa söylememiş! Dünkü İstanbul ziyaretinde Kanal D aracı CHP bayrağı taşıdı.

Abone ol

Kılıçdaroğlu'nun Beykoz ziyareti sırasında Kılıçdaroğlu'nu takip eden Kanal D minibüsünün coşkusu ve camlarından sallanan CHP bayrakları ilginç bir manzaranın ortaya çıkmasına sebep oldu.

29 Mart'ta yapılacak Mahalli Genel Seçimlere yoğun bir şekilde hazırlanan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında Beykoz'a geldi.

Beykoz'a oldukça kalabalık bir heyet ve araç konvoyuyla gelen Kılıçdaroğlu'na CHP'nin İstanbul İl Başkanlığı ve Beykoz Teşkilatları destek verirken heyeti adeta bir basın ordusu takip etti.

Dost Beykoz adlı haber sitesinde yer alan fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nu takip eden medya ordusunda Aydın Doğan'a ait olan Kanal D ekibi de yer aldı. Kanal D ekibini taşıyan minibüsün camlarından CHP bayraklarının sallanması dikkat çekerken, akıllara Kanal D Anahaber Sunucusu Mehmet Ali Birand'ın bir telefon bağlantısında Kılıçdaroğlu'na söylediği "Sayın Kılıçdaroğlu inşallah İstanbul'u kazanacağız" sözleri geldi.

Kanal D ekibini taşıyan minibüsün içinden CHP bayraklarını sallayanların muhabir mi, dizi ekibinden mi yoksa CHP'li partililer mi olduğu ise anlaşılamadı.