BIST 10.224
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.384,37
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan YouTubea giriyor!

Erdoğan laf arasında "Ben YouTube'a giriyorum' dedi. 'YouTube'a girilmiyor' diye itiraz edenlere bakın ne cevap verdi?

Abone ol

İNTERNETHABER

Türkiye aylardır YouTube'a giremiyor. Dün itibariyle gelen ikinci kapatma emriyle çok uzun bir süre daha sitenin resmi olarak açılmayacağı anlaşılıyor. Ancak Başbakan Erdoğan YouTube'a girdiğini söyledi. "Girilmiyor" diyenlere de "Ben giriyorum siz de girin" diyerek arka kapıyı gösterdi.

BEN YOUTUBE'A GİRİYORUM

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu 'sırrını' Hindistan'a giderken uçakta açıkladı. Basın mensuplarına CHP'nin türban açılımını desteklediğini anlatıyordu. Ancak bunun göstermelik olmamasını diledi. Çünkü Erdoğan YouTube'da CHP'nin türbanlılara karşı nasıl bir mücaadele yürüttüklerini görmüştü...

Basın mensupları haliyle ''Youtube'ye girilmiyor'' diye itiraz ettiler. Bunun üzerine Erdoğan'ın cevabı çok manidardı: "'Ben giriyorum, siz de girin'' karşılığını verdi.

YOUTUBE'A ARKA KAPIDAN GİRİŞ

Erdoğan YouTube'a nasıl girdiğini detaylı olarak anlatmadı ama anlaşılan o ki Başbakan da yasaklı sitelere arka kapıdan girmenin yolunu çoktan öğrenmiş...

Başbakan söylemedi ama biz YouTube'a giriş yollarını açıklayalım:

1- http://youtube.com.nyud.net:8090/

Bu linke tıklayarak direk giriş yapabilirsiniz.

2- http://www.browseunblocked.com adresine girip engellenmiş olan adresi yazarak giriş yapabilirsiniz. Yani bu siteye girdiğinizde gelen kutucuğa http://www.youtube.com yazarak girebilirsiniz.

3- http://www.vtunnel.com adresindeki gelen kutucuğa istediğiniz adresi yazarak girebilirsiniz.