BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Uluça göre Skibbe piyon

Hıncal Uluç, Fenerbahçe yenilgisini hazmedemedi. Suçlu olarak da yönetimi gösterdi.

Abone ol

90 Dakika programında değerlendirmelerde bulunan Hıncal Uluç, Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin sarı-kırmızlı takım için yeterli düzeyde bir çalıştırıcı olmadığını ifade etti. Uluç, bu noktada Alman teknik adamın suçsuz olduğunu belirtirken, onu takımın başına getiren yönetimin Skibbe’yi “piyon” olarak kullandığına dikkat çekti.

Galatasaray’ın Turkcell Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe’ye Kadıköy’de 4-1 mağlup olduğu maçta teknik direktör Skibbe’nin hatalı kararlar verdiğini belirten Uluç, Arsenal maçında çok kötü bir performans sergileyen Roberto Carlos’un savunduğu bölgenin adeta “maden” olduğunu, ancak Alman çalıştırıcının bunu değerlendiremeyerek yetersizliğini ortaya koyduğunu söyledi.

Arda ve Kewell gibi çok önemli iki kanat oyuncusunu kadrosunda bulunduran Galatasaray’ın bu oyunculardan birini Roberto Carlos’un önüne sürmeyerek kendi potansiyelini kullanamadığını savunan Uluç, Avustralyalı futbolcu Harry Kewell’ın Milan Baros ve Ümit Karan oyundan çıkarken sahaya girmesinin ise çok büyük bir hata olduğunu dile getirdi.