BIST 9.447
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.497,92
HABER /  POLİTİKA

MHPnin Ankara adayı kesinleşti

MHP'li Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı kesinleşti.

Abone ol

Ankara'nın Beypazarı İlçesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı kesinleşti.

Daha önceki açıklamalarında Beypazarı'ndan aday olmayacağını açıklayan Yavaş, MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığının kesinleştiğini belirtti. Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda iki dönemdir başkanlık görevini başarıyla sürdürdüğünü belirten Mansur Yavaş, başarılı çalışmalara imza atıp, ilçeyi bir turizm kenti haline getirdiğini söyledi. Yaptığı çalışmalar sonucu İpek Yolu üzerindeki birçok medeniyette ev sahipliği yapmış bir Anadolu kasabasını yeniden ortaya çıkardıklarını ifade eden Beypazarı Belediye Başkanı MHP'li Yavaş, tarihi bir ilçeye yeniden hayat verdiklerini söyledi.

Daha önce belirtitği gibi Beypazarı Belediye Başkanlığı'na bir daha aday olmayacağını yineleyen Başkan Yavaş, MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ise adaylığının kesinleştiğini söyledi. Yavaş, "Bu nedenle artık çalışmalara Ankara'da devem edeceğim. Hedefimiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı. Beypazarı'nda yaptığı örnek çalışmalarımı Ankara'da da sürdüreceğime inanıyorum" dedi.