BIST 10.277
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.379,47
HABER /  MAGAZİN

Asumanı öyle bir kesti ki..

Asuman Krause'nin zor anları. Uçak yolculuğunda karşılaştığı lezbiyen yıldız mankeni fena sıkıştırmış..

Abone ol 'Sex and the City'nin yıldızı Cynhia Nixon, Asuman'ı uçakta taciz etti. Asuman o anları "erkekler bile bana öyle bakmadı" sözleriyle anlattı.

Şarkıcı Asuman Krause, Los Angeles'ta yapılan dünyaca ünlü Emmy Televizyon Ödülleri'ne giderken Los Angeles Havaalanı'nda yaşadıklarını 'Orada Neler Oluyor' programında anlattı.

Kelebek'in haberine göre, Krause 'Sex and the City' dizisinin yıldızı Cynhia Nixon ile karşılaştığını ve aralarında garip bir elektriklenme olduğunu söyledi.

ERKEK BİLE BÖYLE BAKMAMIŞTI

Bir süre önce lezbiyen olduğunu açıklayan ve kadın sevgilisi Marinnoni ile dudak dudağa poz veren Nixon'ın kendisini dakikalarca süzdüğünü söyleyen Asuman "Öyle bir kesti ve baktı ki kendimi acayip, bir tuhaf hissettim. Gözünü alamadı. Bugüne kadar bana bir erkek bile böyle bakmamıştı. Acayip korktum. Ben de bakınca bu kez yanındaki erkek rolündeki kadın sevgilisi gerildi.

TUHAFTI VALLA!

Ayy tipi çok tuhaftı valla! Bana 'Ne oluyor?' gibisinden baktı. Baktım ikisi de geriliyor. Bir rezalet çıkmasın diye korkup uzaklaştım. Uçağın tuvaletinde bir daha karşılaşınca felaket gerildik. Lezbiyen sevgilisi, Cynhia'yı 'Buraya gel' diye uyardı. Ben de hemen geçip yerime oturdum, göz göze bile gelmedim" dedi.