BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  GÜNCEL

Tuncay Özkan gözaltında

"Beni de alın" diyordu içeri alındı. Tuncay Özkan ile güzel sunucu da gözaltında. Ankara'da şok gözaltılar var.

Abone ol

Ergenekon operasyonu, bu sabah İstanbul, Ankara ve İzmir'de düzenlenen 9'uncu dalga gözaltılarla devam etti. 3 ilde toplam 16 kişi gözaltına alındı.

Ergenekon operasyonu kapsamında gazeteci Tuncay Özkan, İstanbul Bebek'teki evinde sabah saatlerinde gözaltına alındı. Polisler evde arama yaptı. 

Kanal Türk televizyonunun eski sunucularından Duygu Dikmenoğlu ile haber müdürü Adnan Bulut da gözaltına alındı.

Duygu Dikmenoğlu, 16 yaşında
en güzel model seçilince Lolita
olarak ünlenmişti. Haberin
ayrıntıları için TIKLAYIN!


 CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, Tuncay Özkan'ın sabah 06.45 sıralarında kendisini aradığını ve 'Beni gözaltına alıyorlar' dediğini kaydetti.

Tuncay Özkan'ın, Bebek Cevdetpaşa Caddesi'ndeki evinde İstanbul Cumhuriyet Savcılığının koordinasyonunda Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan arama sürüyor.

'AĞABEY BENİ GÖZALTINA ALIYORLAR'

Konuyla ilgili olarak soruları yanıtlayan CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, eskiden Özkan'ın avukatlığın yaptığını belirterek, milletvekili olması dolayısıyla artık avukatlık yapmadığını ifade etti.

Mengü, Özkan'ın sabah saatlerinde kendisini telefonla aradığını anlatarak, ''Sabah beni aradı. Saat 06.30 gibi. 'Ağabey beni gözaltına alıyorlar. Evde arama var' dedi'' diye konuştu.

İnsanın böyle durumlarda şok olduğunu ifade eden Mengü, polisin evde ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında arama yap

ÖZKAN'ın KOMPLO TEORİLERİ

Tuncay Özkan sonunda
muradına erdi. Bu gözaltıyı uzun
süredir bekliyordu. Hatta bir canlı
yayında "Beni de alın içeri" diye
haykırmıştı. Özkan'ın bir de komplo
teorileri vardı. Haberin ayrıntıları
için TIKLAYIN!
tığını kaydetti.

GAZETECİ ADNAN BULUT DA GÖZALTINDA

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Kanaltürk televizyonunun eski haber müdürü gazeteci Adnan Bulut, İzmir'de gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, İzmir'de bir otelde kalan Bulut'u gözaltına aldı. Bulut'un işlemleri tamamlandıktan sonra İstanbul'a gönderileceği bildirildi.

DGM SAVCISI EMEKLİ ALBAY

Ergenekon Operasyonu kapsamında Ankara'da 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan biri, eski Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi'nin ünlü savcısı emekli Albay Tanju Güvendiren oldu.  Gözaltına alınanlardan emekli Albay Tanju Güvendiren Askeri Yargıtay Onursal Üyesi, Ankara DGM'de çalıştığı dönemde terör örgütlerine yönelik ciddi kararlara imza attığı için özel olarak korunuyordu.

GÖZALTINDAKİ GÜZEL SPİKER

Kanaltürk'ün eski spikerlerinden Duygu Dikmenoğlu gözaltına alındı. 1981 doğumlu olan Duygu Dikmenoğlu, 16 yaşında katıldığı Elite Model Look yarışmasında birinci seçilmişti. Lolita güzel olarak ünlenen Dikmenoğlu, modellik hayatının ardından ekranlara transfer olmuştu.

Tuncay Özkan'ın ekibine dahil olan Duygu Dikmenoğlu, onunla birlikte Kanal D ve Show TV'de çalışmıştı. Son durağı da Özkan'ın kanalı Kanaltürk'tü...

AYDINLIK DERGİSİNİN AVUKATI

Aydınlık dergisi ve Ulusal Kanal Hukuk Müşaviri Avukat Emcet Olcaytu, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saat 06.30'da Emcet Olcaytu'nun evinde arama yaptı. Yaklaşık 4 saat süren arama yapan polis, bilgisayar hard diskine, yüzlerce CD ve DVD ile yazılı evraklara el koydu. özaltına alınan Emcet Olcaytu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü

ÖZKAN'IN DOKTORU DA GÖZALTINDA

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Ankara'da 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar İstanbul’a gönderilecek.

Ergenekon'un son dalgasında
piyango Gürbüz Çapan'a da vurdu.
Haberin ayrıntıları için
TIKLAYIN!


Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara Adalet Sarayına getirilen Dr. M.Ö'ye, Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildi.  

Dr. M.Ö, adliye çıkışında, gazetecilerin sorusu üzerine, ''Neyle suçlandığımı bilmiyorum. Evimden alındım, arama yapıldı'' dedi. Kalp cerrahı olduğunu söyleyen M.Ö'nün, İstanbul'da evindeki arama devam eden gazeteci Tuncay Özkan'ın doktoru olduğu öğrenildi.

PİYANGO BİZE VURDU

Bu arada, Ankara'da gözaltına alınan ve sağlık kontrolünden geçirilen M.A'nın ''adli bilirkişilik'' yaptığı belirtildi. M.A, Adli Tıp'tan çıkışında gazetecilere ''Ergenekon örgütü üyesiymişiz, alakamız yok. Piyango bize de vurdu'' diye konuştu. 

Ankara'da gözaltına alınanlar diğer iki kişiden birinin emekli yargı mensubu T.G, diğerinin ise emniyet müdürü Adnan Kılıçarslan olduğu belirtildi.