BIST 10.302
DOLAR 32,27
EURO 34,83
ALTIN 2.402,86
HABER /  SPOR

Aragones, Bosqueyi şaşırttı

Dünyaca ünlü teknik adamların katılımıyla başlayan toplantıda Del Bosque, yaptığı konuşmada şöyle konuştu.

Abone ol UEFA’nın Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlediği “Avrupa Milli Takımlar Teknik Direktörleri Konferansı” dünyaca ünlü teknik adamların katılımıyla başladı.

Toplantıya Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Luis Aragones onur konuğu olarak katıldı. EURO 2008’de İspanya’yı şampiyon yaptıktan sonra Sarı-Lacivertli takımın başına geçen İspanyol çalıştırıcının koltuğu devrettiği halefi Vicente Del Bosque konferansta yaptığı konuşmada şampiyon teknik direktör için övgü dolu sözler sarfetti. Aragones’in İspanya futbol tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Del Bosque bunu sonsuz bir takdirle karşıladığını belirtti.

TERİM DE HAZIR BULUNDU

Deneyİmlİ teknik adam İspanya’yla Avrupa şampiyonu olan Aragones’in Fenerbahçe’ye gitmesine ise çok şaşırdığını üstüne basa basa söyledi. 2008 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden ülkelerin teknik direktörleri ve UEFA’dan yetkililerin katıldığı konferansta A Milli Takım’ın Patronu Fatih Terim de hazır bulundu. 3 gün sürece toplantılarda teknik adamlar, Avrupa Şampiyonası’nda edindikleri deneyimleri paylaşacaklar. Medyaya kapalı olarak yapılacak oturumlarda, milli takım teknik direktörünün liderlik rolü, sakatlıklar ve hakemlerle ilgili konular da tartışılacak. (Akşam)