BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,78
ALTIN 2.454,02
HABER /  GÜNCEL

Paşa Eruygura sahip çıktı

Cezaevindeki merdivenden düşerek boynunu kıran ve beyin kanaması geçiren Eruygur'a asker sahip çıktı. Başbuğ bakın neler söyledi?

Abone ol

Ergenekon tutuklusu emekli Orgeneral Şener Eruygur bugün hastaneye kaldırıldı. Cezaevinde merdivenden düşerek kafasını çarpan ve beyin kanaması geçiren eski Paşa'ya Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ sahip çıktı.

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ bugün Karargahta televizyoncuları konuk etmişti. CNN Türk Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Boratav toplantıdan notları aktarırken, askerin Eruygur'a sahip çıktığının da altını çizdi.

ASKERİ HASTANEYE ALMAK İSTERİZ

Toplantıda Orgeneral Başbuğ, Ergenekon tutuklusu Şener Eruygur'un beyin kanaması geçirmesiyle ilgili olarak şunları söylemişti:

"Takip ediyoruz. Çok ciddi bir durum söz konusu, boynunda kırık var, beyninde kan toplanması var. Ciddi bir düşüş söz konusu. Ciddi sağlık sorunları var. İnsani olarak üzücü bir durum. Bir an evvel iyileşmesini arzu ediyoruz. Eruygur'un askeri hastaneye alınması mevzuat uygunsa bunu yapabiliriz, yapmak isteriz"

ORDU PAŞALARINA SAHİP ÇIKIYOR

Daha önce de Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi, Ergenekon’dan tutuklanan emekli Orgeneraller Şener Eruygur’u ve Hurşit Tolon’u Kandıra F Tipi cezaevinde ziyaret etmişti.