BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.445,71
HABER /  GÜNCEL

Büyükçekmecenin pehlivanları

Büyükçekmece Güreş İhtisas Kulübü Veteran Grekoromen’de ilçeye büyük gurur yaşattılar

Abone ol

Büyükçekmece Güreş İhtisas Kulübü Veteran Grekoromen’de Türkiye 1.si oldu. 85 kiloda Mahfuz Karakaş ve 58 kiloda Alaattin Özgür Türkiye 1.si olarak Büyükçekmece’ye büyük gurur yaşattılar.

Madalyalarını alarak Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret eden sporcular kendiside eski bir güreşçi olan Başkan Akgün’ün Büyükçekmece’de başlattığı sportif ve tesisleşme hamlesi içinde Büyükçekmece Güreş İhtisas Kulübü’nü kurarak bu başarılan baş mimarı olduklarını söylediler.

Şampiyon sporcuları makamında ağırlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Eylül sonunda Rusya’da yapılacak olan Dünya Veteran Grekoromen Güreş Şampiyonasına katılmaya hak kazanan güreşçiler Mahfuz Karakaş ve Alaattin Özgür’e başarı dileklerinde bulunarak, geçtiğmiz yıl olduğu gibi Türkiye ve Büyükçekmece’yi dünyada da en iyi şekilde temsil etmeleri temennisinde bulundu.

Geçtiğimiz yıl Macaristan’da yapılan Dünya Veteran Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Alaattin Özgür tüm müsabakalarını kazanarak şampiyon olmuştu.