BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Akgün muhtar evinde iftar açtı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün iftarını muhtar İhsan Alev'in evinde yaptı.

Abone ol

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün önceki gün ki iftarını Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İhsan Alev’in evinde yaptı.

İhsan Alev’in rahmetli babası Muhsin Alev’in geleneksel iftar yemeğine bu güne kadar bir çok protokol üyesi katıldı. İftar sofrasında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Rahmetli Muhsin amcanın başlattığı bu geleneği İhsan kardeşimiz başarıyla devam ettiriyor. Kendisine Allahtan rahmet dilerken, sizlerle birlikte iftar açmaktan da büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Bu geleneği uzun yılardan beri devam ettirdiğini dile getiren cumhuriyet mahallesi muhtarı ihsan alev de şunları söyledi “Rahmetli babamın başlattığı bu iftar geleneği ilçe geleneğini sürdürmekten evlatları olarak çok büyük mutluluk duyuyoruz.Bir yandan ilçe protokolü ile iftar açarken öbür yandan mahallemizin sorunlarını ilçe büyüklerimize aktarma fırsatı buluyoruz.”

İhsan Alev’in evinde yapılan iftar yemeğine Başkan Akgün’ün yanı sıra Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, Büyükçekmece Eski Kaymakamı Hayrettin Altunok, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kemaloğlu, Türk Folklor Kurumu Başkanı Tahsin Öztiryaki katıldı.