BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.400,07
HABER /  DÜNYA

Erkek doğurdu karısı emziriyor

Dünyanın doğum yapan ilk erkeği Thomas Beatie, bebeğini emziremiyor ama imdadına karısı yetişti!

Abone ol Dünyada doğum yapan ilk erkek olan Thomas Beatie, "Bebek eşimin göğsünü emmeye başladıktan sonra süt geldi. Kimse inanamıyor ama doğrusu bu" dedi

Bir süre önce doğum yapan ilk erkek Thomas Beatie (34), doğum anını anlattı. Beatie "Herkes benim sezaryenle doğurduğumu sanıyor. Oysa normal doğum yaptım. Çünkü kızımın doğumunu görmek istedim" dedi. ABD'de eşi Nancy (45) ile yaşayan Thomas, bebeklerini kendisinin değil eşi Nancy'nin emzirdiğini belirterek "Bebek eşimin göğsünü emmeye başladıktan sonra süt gelmeye başladı. Kimse inanamıyor ama doğrusu bu" dedi. 10 yıl önce cinsiyet değiştiren ve erkek görünümüne kavuşan Beatie, ileride çocuk sahibi olmak için annelik yumurtalarını aldırmamıştı.

GÜNDEME OTURDU
10 yıl önce göğüslerini aldırarak erkek görünümüne sahip olan ve steroid tedavisi gören Beatie, Oregon eyaletinin Bend kenti hastanesinde bir kız bebek dünyaya getirmişti. Bir anda Amerikan ve dünya medyasının gündemine oturan ve 'Hamile Erkek' olarak ünlenen Beatie, ABD'nin ünlü talk-show sunucusu Oprah Winfrey'nin televizyon programına katılmış ve bu sayede tanınmıştı. Beatie hakkındaki tartışmalar daha uzun süre devam edecek gibi görünüyor.