BIST 10.567
DOLAR 32,26
EURO 35,01
ALTIN 2.480,09
HABER /  GÜNCEL

Hollywoodun hayran olduğu Türk

Hollywood hitlerinden olan filmlerin afişleri ondan çıkıyor. Bahçeşehir Üniversitesindeki bu söyleşi kaçmaz...

Abone ol İNTERNETHABER

Afiş deyip geçmeyin... Bir sinema filminin en can alıcı silahı afişleri. Hollywood'dan çıkan afişler, yıllarca sinema tutkunlarının odalarını süslüyor. O afişlere imza atanlardan biri de bir Türk...

Adını daha öncede duymuşsunuzdur; Emrah Yücel...
Kill Bill, Yetenekli Bay Ripley, Kadınlar Ne İster gibi Hollywood hitlerinin ve The Sopranos, Six Feet Under, Entourage gibi dünya çapında reyting rekoru kıran dizilerin afişleri onun elinden çıktı.

Emrah Yücel'in imzasını
taşıyan afişleri görmek için
TIKLAYIN!


Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi'nde katılacağı söyleşide sektörün perde arkasını anlatacak. İletişim Fakültesindeki söyleşi sadece üniversite öğrencilerine değil, sinemaya meraklı herkese açık...

Söyleşi Tarihi: 23 Temmuz Çarşamba

Saat: 14.00-16.00

Yer: Bahçeşehir Üniversitesi Cep Sineması (Beşiktaş)


Emrah Yücel kimdir?


Grafik tasarımı alanında eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'de iletişim ve reklam sektörlerinde çalıştı. İstanbul Film Festivali afişlerinden Uğur Mumcu'nun kitap kapaklarına, reklam kampanyalarından kurumsal kimlik tasarımlarına kadar farklı alanlarda çalışmalar gerçekleştirdi.

Afişleriyle New York'tan Paris'e pekçok bienal ve uluslararası sergiye katıldı. Önce New York ardından Los Angeles'a yerleşen Yücel, burada kurduğu Iconisus isimli şirketinde televizyon ve sinema sektörlerine yönelik olarak yaptığı afişlerin yanısıra Hollywood starlarının websitesi çalışmalarını yürüyor, şirketlere yönelik kurumsal grafik çözümler üretiyor, kültür ve sanat alanında tasarımlar gerçekleştiriyor.