BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fethiyede erotik şov rezaleti

İlköğretim öğrencilerine eğlence adı altında dansöz kıyafeti giydirilip, stipriz yaptırdılar. İşte rezaletin ayrıntıları...

Abone ol Muğla’nın Fethiye ilçesinde 12 ve 14 yaşındaki çocukların, "dansöz ve dansçı kostümleri" ile yarıştırıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. 

Fethiye ilçesinde, bir radyo tarafından düzenlenen dans yarışmasında, ilköğretim okulu öğrencileri, 12 yaşındaki B.N. ile 14 yaşındaki E.K’nin dansöz kıyafeti ve dansçı kostümleri ile yarışma kapsamında dans ettiği iddiaları üzerine soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, Fethiye ilçesinde özel bir radyo tarafından düzenlenen gecede, 2 ilköğretim okulu öğrencisinin dans ettirildiği iddiasının Fethiye Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda emniyet ekiplerince araştırıldığına işaret etti.

Altıparmak, "Olayı bir okul veya kamu kurumu düzenlememiş, organizeyi yapan bir şahıs. Bu süreçte, kararı verecek olan savcılık. Savcılık, emniyetin incelemesinin ardından dava açabilir veya gerek duymaz. Polis, olayla ilgili incelemesini sürdürüyor" dedi.

Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli de olayın duyulmasının ardından Fethiye Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda Fethiye Emniyet Müdürlüğünce inceleme başlatıldığını belirterek, "Yapılan soruşturma sonucunda olay aydınlığa kavuşacak, bu aşamada yorum yapmak doğru olmaz" dedi.