BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.395,08
HABER /  SPOR

Terim yanlış isimleri çizdi

Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in tercihini beğenmedi. Özellikle de Yıldıray konusunda ağır eleştirileri vardı.

Abone ol Fatih Terim'in Milli kadrodan çıkardığı üç oyuncu tartışma konusu oldu. Rıdvan Dilmen ve Sergen Yalçın, Terim'in hatalı karar verdiği görüşündü birleşti. Rıdvan'ın tepkisi, Yıldıray Baştürk'ün gönderilmesine yönelik oldu.

NTV'deki canlı yayında Terim'in kararını değerlendiren Dilmen,

Fatih Terim, Milli kadrodan
Yıldıray Baştürk, Halil
Altıntop ve İbrahim Kaş'ı
çıkardı...
Terim'in en başta kadroyu oluştururken yanlış yaptığını söyledi.

Dilmen, "Ben Terim'in, Halil'i kadrodan çıkartmasına saygı duyuyorum. Ama Yıldıray'ı çıkartmasına saygı duymam. Çünkü Halil zaten Türk Milli Takımı'nın ilk 11'inde düşünülen bir oyuncu hiç olmadı" dedi.

Bu oyuncuların en baştan kadroya çağrılmalarının yanlış olduğunu belirten Dilmen, Servet sakat diye alternatif olarak çağrılan Emre'nin kadroda kalışına tepki gösterdi.

İBRAHİM KAŞ'I ARAR

Terim'in kararlarını değerlendiren Sergen Yalçın ise İbrahim Kaş'ın kadro dışı bırakılmasına tepkiliydi. Sergen, Kaş'ın kadrodan çıkarılmasının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Halil'in çıkarılmasını da sürpriz olarak niteleyen Sergen Yalçın, Yıldıray'ın kadro dışı bırakılmasını ise haklı buldu. Bunu da "son dönemde iyi oynamamasına" bağladı.

YILDIRAY BAŞTÜRK NE DEDİ?

Kararı öğrendikten sonra yıkılan 3 futbolcu da, Terim'in "İsteyen bizimle şampiyona sonuna kadar kalabilir" sözlerine rağmen dün kamptan ayrıldılar.

Yıldıray, "Karar sizin için sürpriz olabilir ama bana sürpriz olmadı. Benim için böyle bir karar verileceğini tahmin ediyordum ama emin değildim" diye konuştu.