BIST 9.919
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.449,99
HABER /  GÜNCEL

Tuzlada iki ölüm daha!

Tuzla tersanelerinde biri iş kazası diğeri zehirlenmeden iki işçinin daha öldüğü bildirildi

Abone ol

Tuzla Aslan Tersane'sinde geçirdiği iş kazasında yaralanarak hastaneye kaldırılan Hasan Köse isimli işçi, hayatını kaybetti.

Yavuz Selim Devlet Hastanesi'nde verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Köse'nin Tuzla Şifa Mahallesi'nde toprağa verildiği belirtildi.
Tuzla Selahattin Aslan Tersanesi'nde 15 Şubat 2008 Cuma günü gerçekleşen iş kazasında oksijen tüpü patlamış ve montaj elemanı olarak çalışan 24 yaşındaki Hasan Köse adlı işçi ağır şekilde yaralanmıştı.

Yüzde 80 yanık teşhisi ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Köse, daha sonra yanık tedavisi için Yavuz Selim Devlet Hastanesi'ne nakledilmişti. Hastanede yaşam mücadelesi veren ağır yaralı işçi Hasan Köse'nin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayata veda ettiği öğrenildi. Köse'nin yakınları tarafından geçtiğimiz gün Tuzla Şifa Mahallesi'nde toprağa verildi.

Bu arada GEMTİŞ Tersanesinde kaynakçı olarak çalışan Osman Göç isimli işçinin de zehirlenme sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi. İddiaya göre, mesai bitimi evine giden Göç bir süre sonra fenalaşarak hastaneye götürüldü. Evine gönderilen Göç'ün ilerleyen saatlerde hayatını kaybetti.