BIST 10.267
DOLAR 32,25
EURO 34,76
ALTIN 2.410,04
HABER /  SPOR

Zicoyu kızdıran soru

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Sevilla maçı öncesi yapılan basın toplantısında sinirlendi...

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Sevilla karşılaşmasında, Rizespor maçındaki kadroyu sahaya süreceğini açıkladı.

Bir gazetecinin "Sevilla'dan korkuyormusunuz" şeklindeki sorusuna Zico, "Sevilla’dan korkuyor olsam burada oturmazdım. Ben hayatımda hiçbir şeyden korkmadım. Sevilla'dan da korkmadım. Bu yüzden de geçerli bir soru değil bu benim için" yanıtını verdi.

Brezilyalı çalıştırıcı, "Neden Sevilla'yı izlemek için İspanya'ya gitmediniz?" sorusunu da sinirli hareketlerle yanıtladı.

Zico'nun açıklamaları şöyle:
"Bulunduğumuz amaç ve hedefimiz her şeyi anlatıyor. Lugano da az önce bunu çok güzel bir şekilde açıkladı. Burada olmamız bizim bu maç için ne kadar istekli oynamamız gerektiğini de zaten açıklıyor. Sevilla ekibi hakkında farklı şeyler söylenebilir. Ama Sevilla çok oturmuş bir takım. 2007’nin en iyi takımı olduğunu, son dönemde 2 UEFA Kupası ve 1 Süper Kupa kazandığını, elindeki futbolcuların da ne kadar kaliteli olduğunu biliyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde bu noktada olmaları da bunu gösteriyor zaten. Biz, şu ana kadar yaptıklarımızın daha fazlasını sahaya çıkıp göstermeliyiz. Hırsımız ve azmimizle buraya geldik ve bunu saha içerisinde yeniden yansıtmak durumundayız."

Zico, "Kafamda şu anda kadromu belirledim. Önümüzde bir tane idman var ama Rize maçında oynayan kadroyu sahaya süreceğim. Maldonado gücümüze güç kattı. Selçuk olmayınca neler yapabileceğini gösterdi. O da şans bulursa oynayacak. Semih’in de sakatlığı iyi durumda ve hazır olursa o da oynayabilir" diye konuştu.